Het Final Fantasy 14 Fan Festival Parijs in 2 minuten!

  Afgelopen weekend vond het Final Fantasy 14 Fan Festival plaats in Parijs. Wij waren aanwezig tijdens het evenement voor alle aankondigingen en om alles te bezichtigen. Met deze video is het net alsof je er zelf ook was, dus pak een schaaltje popcorn en druk op play!

  Tijdens het Final Fantasy 14 Fan Festival werd er meer dan genoeg aangekondigd. Zo krijgt de online Final Fantasy game een speciale raid die volledig in het teken staat van NieR en zal er een crossover plaatsvinden met Final Fantasy XV. Je kunt er meer over lezen in artikel over de grootste aankondigingen tijdens Final Fantasy XIV Fan Festival.

  Final Fantasy 14 Fan Festival Parijs bracht veel cosplay

  Ook vond er een speciale cosplay wedstrijd plaats tijdens het weekend. Van de dertig finalisten kon er uiteindelijk maar één de winnaar zijn, maar dat vonden we wat weinig. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de beste cosplay van Final Fantasy XIV Fan Festival Parijs gemaakt. Om alvast een tipje van de sluier te lichten kunnen we wel stellen dat de kwaliteit van de bovenste plank is.

  Final Fantasy XIV

  Verkijgbaar vanaf 30 september 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.