Check hier de Summer Game Fest livestream vanaf 18.00 uur!

  Vanavond om 20:00 beginnen we een week vol gamingspektakel met Summer Game Fest, de livestream kan je hier live checken samen met ons. We gaan namelijk live reageren op het grote evenement en vooraf hebben we ook nog een kleine verrassing.

  Vanavond is het dan eindelijk zover, Summer Game Fest begint om 20:00 en daar zullen we ongetwijfeld een paar toffe games zien. Nou is het veel leuker om met wat mensen samen te kijken en dus kan je via ons Twitch-kanaal samen met ons kijken naar de show van Geoff Keighley. Rond 19:30 zullen we beginnen met een pre-show voor het grote evenement, maar we gaan om 18:00 al hier live met nog een andere verrassing.

  Luuc en Roland gaan namelijk nog even het eerste uur van Ratchet and Clank: Rift Apart spelen, daarna kan je gelijk blijven hangen om te genieten van Summer Game Fest met ongetwijfeld veel spektakel. De line-up van het evenement is namelijk best wel indrukwekkend en dus verwachten we veel te zien van de verschillende studio's en uitgevers die aanwezig zijn. Het blijft natuurlijk ook nog even de vraag of we echt nieuwe aankondigingen gaan zien, maar laten we er vooral samen achter komen.

  Meer dan alleen Summer Game Fest hier live te zien

  Je kan hier live Summer Game Fest checken met ons en als je dat doet, dan kunnen we je ook aanraden om komend weekend wat vaker terug te komen. Roland en Bram gaan namelijk voor de meeste presentaties op E3 2021 klaarzitten en live reageren op al het spektakel wat op ons netvlies geprojecteerd wordt. Zo is er morgen ook nog de Koch Primetime Gaming Stream waar de heren ook nog goed voor gaan zitten en hebben we in het weekend ook nog Ubisoft Forward, Microsoft + Bethesda en Square Enix.

  Ratchet and Clank: Rift Apart

  Verkijgbaar vanaf 11 june 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.