FIFA 22 Web App: dit moet je weten voor de FIFA 22 release

Article
woensdag, 22 september 2021 om 9:00
mbappe g5bop final lores wmf1627292971
FIFA 22 staat voor de deur. Vanaf woensdag 22 september kunnen de eerste stappen in het spel worden gezet. Dan komt namelijk de FIFA 22 Web App uit en kunnen spelers alvast aan de slag voor Ultimate Team.
Alhoewel FIFA 22 pas op 1 oktober volledig uitgebracht wordt, kan iedere speler vanaf deze week alvast aan de slag met FUT. Spelers met early access tot de game hebben vanaf 22 september zelfs al tien uur speeltijd tot hun beschikking. Overige spelers kunnen al eerder van FIFA 22 proeven met de Web App.

FIFA 22 Web App

Met deze app kunnen FUT-spelers geen wedstrijden in FIFA 22 spelen, maar wel alvast hun club opbouwen. Hiermee hebben de meeste FIFA-spelers al voor de officiële release een team klaarstaan. De Web App is in de avond van woensdag 22 september beschikbaar via je browser. Naast de Web App is er ook de Companion App voor mobile, maar die is vaak pas samen met de volledige release beschikbaar.
Met de Web App kunnen FUT-spelers dus alvast aan de slag met FIFA 22. Met de Web App hebben zij eigenlijk toegang tot de volledige gamemode, op het spelen van wedstrijden na. Zo kunnen zij pakketten openen, Squad Building Challenges voltooien, het stadion customizen en handelen op de transfermarkt. Vanaf de launch van FIFA 22 krijgen spelers in FUT transparante lootboxes te zien. We kunnen de volgende FUT packs verwachten: de Premium Gold Pack is beschikbaar voor preview en zal om de 24 uur aangepast worden. Samen met deze pack is ook de normale Premium Gold Pack te verkrijgen, deze kun je uiteraard niet inzien voordat je hem koopt. Hetzelfde riedeltje geldt ook voor de Premium Silver Pack.
fifa 22f1644930393

FIFA 22 release

Met FIFA 22 kiest EA Sports voor een aantal nieuwe features. Zo kunnen next-gen-spelers aan de slag met de gloednieuwe HyperMotion-technologie, gaat de doelman op de schop en is sprinten explosiever gemaakt. Lees hier alle nieuwe FIFA 22 features haarfijn uitgelegd. Daarnaast kunnen spelers aan de slag in een nieuw Nederlands stadion. FIFA 22 komt op 1 oktober 2021 uit voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Daarvoor is er al een mogelijkheid om de FIFA 22 nog voor de release te spelen.