FIFA 22 aangevuld met Ryan Reynolds' voetbalteam 'Wrexham AFC'

News
maandag, 13 september 2021 om 18:00
fifaf1631545457
EA Sports heeft bevestigd dat Wrexham AFC uit de National League in FIFA 22 zit. De club kun je misschien kennen wegens medevoorzitters van de club: Ryan Reynolds en Rob McElhenney. Het due bracht het nieuws op Twitter naar buiten.
Een van de meer vreemde maar leukste verhalen die dit jaar uit de wereld van de Welshe sport naar voren kwamen, kwam toen het Hollywood-duo Reynolds en McElhenney eigenaren werden van de oudste professionele Welshe voetbalclub, Wrexham AFC. Wrexham AFC is een non-league club en speelt momenteel in de vijfde klasse van het Engelse voetbalcompetitie-systeem.
Dit is een enorme overwinning voor het kleine Welshe team. EA heeft aangekondigd dat het een meerjarige samenwerking met Wrexham heeft ondertekend, waardoor het bedrijf het werk van de club ook buiten het veld zal ondersteunen via zijn initiatief met Wrexham Glyndwr University, zoals het aanbieden van een gemeenschappelijke lounge op de Racecourse Ground.
Hoewel het spel over het algemeen alleen teams bevat die niet lager zijn League Two van het Engelse voetbalcompetitie, zal Wrexham in de Kick-Off-modus in de categorie “Rest van de wereld” verschijnen, samen andere teams die niet in de andere competities van de game passen. Nadat het team in de game was opgenomen, gingen Reynolds en McElhenney naar Twitter om het nieuws op een typische komische manier naar buiten te brengen.

Ryan Reynolds in FIFA 22 dankzij zijn eigen club

Naast de komst van Wrexham in de nieuwste versie van EA's FIFA-serie, kun je dit jaar ook je eigen team samenstellen voor het speltype Career-modus. Door spelers gecreëerde clubs zijn beschikbaar in het speltype Manager Carrière en kunnen worden toegevoegd aan een van de vele competities in de game. Als je een team aan een competitie toevoegt, vervangt je nieuwe club een bestaande club. De club die je vervangt, wordt gedegradeerd naar de categorie 'Rest van de wereld' en komt daar terecht bij niemand minder dan Wrexham AFC.
FIFA 22 komt op 1 oktober 2021 uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Populair Nieuws