Wanneer start de FIFA 22 Early Access (en hoe krijg je toegang)?

Article
maandag, 20 september 2021 om 10:00
fifa 22f1644930393
Voetbalfanaten moeten nog even geduld hebben voor FIFA 22. De populaire voetbalgame komt in oktober uit. Voor die tijd kan er al aan de slag met de FIFA 22 Early Access. Wij hebben alles over de Early Access van FIFA 22 op een rijtje gezet.
EA Sports brengt FIFA 22 op vrijdag 1 oktober naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Google Stadia en Nintendo Switch. Laatstgenoemde is wel een Legacy Edition, wat in het verleden betekende dat eigenlijk alleen het roster bijgewerkt wordt. Vier dagen voor de lancering van FIFA 22 kunnen spelers al aan de slag met de Early Access van de game.

Eerder aan de slag met FIFA 22

FIFA 22 Early Access staat voor maandag 27 september op de planning. Om FIFA 22 al in Early Access te kunnen spelen moet de Ultimate Edition van de game in huis worden gehaald. Met Early Access kunnen spelers de game alvast uitproberen voor de rest van de massa. Een veelgenoemde reden voor spelers is dat zij zo al een flinke voorsprong kunnen opbouwen in FIFA 22 Ultimate Team. Deze modus kent dit jaar een aantal degelijke vernieuwingen.
Naast vier dagen Early Access krijg biedt de FIFA 22 Ultimate Editon ook nog een aantal andere voordelen, zoals een gratis upgrade naar de next-gen versie van de game. De andere voordelen, mits je de game pre-ordered hebt, zijn:
  • Tijdelijke aanbieding - FUT-helden-speler-item
  • Ones to Watch-speler-item
  • 4600 FIFA-punten
  • Team of the Week 1-speler-item
  • Kylian Mbappé-leenitem
  • FUT Ambassadeur-leenspelerkeuze
  • Career Mode Talent van eigen bodem
fifa 22f1626099250

FIFA 22 via EA Play

Er is zelfs een mogelijkheid om FIFA 22 nóg eerder te spelen. Via EA Play is er al een FIFA 22 Early Access vanaf 22 september. Daarbij krijg je alleen wel een limiet van twintig uur. Zodra de timer voorbij is, kan je FIFA 22 niet meer spelen totdat de game echt uitkomt. Vergeet FIFA 22 niet af te sluiten als je even achter je console vandaan moet, want de tijd tikt dan gewoon door.
Met FIFA 22 kiest EA Sports voor een aantal nieuwe features. Zo kunnen next-gen-spelers aan de slag met de gloednieuwe HyperMotion-technologie, gaat de doelman op de schop en is sprinter explosiever gemaakt. Lees hier alle nieuwe FIFA 22 features haarfijn uitgelegd. Daarnaast kunnen spelers aan de slag in een nieuw Nederlands stadion.