Daniel Craig wil geen vrouwelijke Bond als opvolger

News
woensdag, 22 september 2021 om 9:30
no time to die st 1 jpg sd low copyright danjaq llc and metro goldwyn mayer studios inc all rights reservedf1581114459
Nog even wachten en dan draait No Time To Die eindelijk in de bioscoop, de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. Er is nog geen opvolger aangewezen, maar Craig wil in ieder geval geen vrouwelijke Bond zien.
Er gaan al jaren speculaties over wie de opvolger zal worden van Daniel Craig als James Bond. De Britse acteur zou namelijk eigenlijk al stoppen na Spectre, maar werd toch nog overgehaald om mee te doen aan No Time To Die - voor een behoorlijk groot bedrag. Daarmee is de zoektocht naar een nieuwe Bond even uitgesteld, maar de vraag wie de nieuwe James Bond wordt, blijft bij iedereen op de lippen hangen.
Er zijn veel acteurs waarover wordt gespeculeerd als opvolger en zelfs een paar actrices. Daniel Craig wil het liefst alleen geen vrouwelijke Bond zien. Dat heeft hij laten weten aan RadioTimes toen hij daarover werd gevraagd.

Geen vrouw als nieuwe Bond

Daniel Craig is niet de enige persoon binnen de productie die die mening deelt. Barbara Broccoli, de grootste producent van de Bond-films, heeft in 2020 al laten weten dat ‘James Bond elke kleur kan hebben, maar hij is een man’. Broccoli vindt dat er simpelweg goede rollen gemaakt moeten worden voor vrouwen en niet een mannelijk karakter gespeeld moet worden door een vrouw.
Over de opvolger van James Bond worden zelfs weddenschappen afgesloten bij de bookmakers. Volgens de gokkers zijn de beste kansen voor Tom Hardy, James, Norton, Rege-Jean Page en Idris Elba.