E3 Switch games die we zouden willen zien

Article
maandag, 04 juni 2018 om 16:53
xgn google image
Alhoewel veel van de games op de lijst grafisch er flink aan onderdoor zullen moeten gaan, zou het gaaf toch gaaf zijn om deze E3 Switch games werkelijkheid te zien worden. Veel van de games komen ook naar E3, al is het zeer onwaarschijnlijk dat ze allemaal de draagbare pracht van de Switch ervaren.

Assassin’s Creed Odyssey

We starten deze E3 Switch games wenslijst met Assassin's Creed Odyssey!
De game is pas zeer recent is aangekondigd, maar zorgt er nu al voor dat een hoop mensen hyped zijn geworden voor de game. Alhoewel er nog weinig tot niks bekend is, is het niet aannemelijk dat deze game naar de Nintendo Switch komt. Het vorige deel, Assassin's Creed Origins, verscheen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nintendo werd finaal overgeslagen.
Toch zou het een mooie ervaring zijn, zeker als je bedenkt dat je dan deze gave reeks overal kunt ervaren. Op het toilet, in de trein, in de bus, buiten in het park en op kantoor, overal is er de mogelijkheid om je in een nieuwe oude beschaving te dompelen. Alhoewel het spel er grafisch flink wat op zou moeten inleveren, zou het een mooie toevoeging zijn aan de Switch library. De laatste keer dat Nintendo-gamers ervan konden genieten was op de Wii U met Assassin's Creed IV: Black Flag!
132769 1

Fortnite als één van de E3 Switch games

Fortnite heeft bijzonder veel populariteit te werven en weet zodoende zelfs mensen bij het spel te betrekken die eigenlijk helemaal niet zoveel gamen. Niet gek want het spel is op zo'n beetje elk denkbaar platform beschikbaar. De Xbox One, PlayStation 4, PC en zelfs mobile kennen allemaal een Fortnite release. Maar waar blijf die van de Switch?

De afgelopen tijd zijn er al flink wat geruchten geweest dat er een Switch editie van Fortnite aan zit te komen. Volgens de laatste geruchten wordt deze aangekondigd tijdens E3. In ieder geval is Epic Games aanwezig op E3, dus voldoende redenen om eventjes te dagdromen dat je straks overal een potje Fortnite kunt spelen. Het zou al helemaal gaaf zijn als je via je Switch tegen vrienden kunt spelen die op PlayStation of Xbox One gamen.
132770 2

Battlefield 2018

Ook zo het best wel gaaf zijn om het slachtveld van Battlefield op de Switch te zien. Eerder heeft de serie al redelijk wat gamers via andere platforms weten te betoveren. In de Battlefield 5 preview werd duidelijk dat de nieuwe Battlefield boordevol content komt te zitten.
De laatste tijd zijn er flink wat geruchten geweest rondom Battlefield 2018. De game is volop in ontwikkeling en er zullen nog een hoop details over het spel bekend moeten worden gemaakt. Zodoende waren er bijvoorbeeld geruchten dat er een Battle Royale modus aan zit te komen. Mocht dit het geval zijn, laat dat dan maar lekker ook naar Switch komen zodat er kan worden gekeken of de Battle Royale van Fortnite of juist Battlefield beter is.
132771 3

Black-Ops 4

Alhoewel het spelen van shooters toch wat onwennig kan voelen op de Nintendo Switch, zou Black-Ops 4 een mooie toevoeging zijn voor de console. Doordat er ook een pro controller bestaat, hoeven de controlls niet onder te doen aan de andere versies die op de markt verschijnen. En dat er dan wat grafische kracht moet worden ingeleverd, dat valt voor de Switch-gamers ook nog wel voor lief te nemen.
De Call of Duty games werden in eerste instantie ook naar de Nintendo Wii U gebracht, maar later kreeg Nintendo steeds minder support. De games kwamen niet meer op Nintendo uit, wat erg jammer was voor de shooterliefhebbers. Nintendo kwam wel met creatieve eigen shooters als Splatoon, maar laten we eerlijk wezen: daar maak je de echte Call of Duty-fan niet blij mee.
132772 3

Beyond Good and Evil 2

De laatste tijd zijn er al flink wat details bekend geworden rondom Beyond Good and Evil 2. Tijdens E3 gaan we nog flink wat nieuwe details horen. Maar zou het niet gaaf zijn als één van die details een onthulling van een Nintendo Switch release zou zijn? Het zou de game eer aandoen als je Beyond Good and Evil 2 overal kunt spelen waar je maar wilt.
Dit deel vormt een prequel op Beyond Good and Evil, een titel die oorspronkelijk ook op de Nintendo GameCube verscheen. Gezien het eerste deel best wat fans op de Nintendo-console bereikte, zou het tof zijn om opnieuw ook op een Nintendo-console met het vervolg aan de slag te kunnen slaan. De game is vooralsnog aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, PC.
Er is nog geen releasedatum bekend, maar het is aannemelijk dat we hierover meer zullen horen tijdens aankomende E3. Het belooft in ieder geval een spannende E3 te worden!
132773

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts is een serie die die ultieme combinatie vormt tussen Final Fantasy en Disney. Vooralsnog is de game enkel aangekondigd voor PS4 en Xbox One. Het zou dus bijzonder zijn om straks ook de personages rond te zien lopen op de draagbare console. Een Nintendo-versie van Kingdom Hearts is niet gek, we zagen eerder ook al een spin-off op de Nintendo 3DS en Game Boy Advance genaamd Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance en Kingdom Hearts: Chain of Memories.
In ieder geval zijn er flink wat dingen om naar uit te kijken bij deze nieuwe Kingdom Hearts-game. Niet alleen worden er flink wat werelden geïntroduceerd, ook wordt het verhaal vervolgd waar gamers al zo lang op moesten wachten. In 2005 werd Kingdom Hearts 2 uitgebracht, dus het is al een tijd geleden dat de Disney- en Final Fantasy-karakters één groot avontuur beleefden.
132774

Shadow of the Tomb Raider

En dan is het tijd om de E3 Switch games wenslijst af te sluiten. Dit doen we naar te verlangen naar een mooi ogend avontuur met Lara Croft.
Eerder schreven wij al een Shadow of the Tomb Raider preview van deze indrukwekkend ogende game. Shadow of the Tomb Raider volgt als directe sequel op Rise of the Tomb Raider. Het spel is de derde titel in de rebootreeks. Het gaafste zou zijn om de hele serie op de Switch te zien, maar gezien de release van Shadow of the Tomb Raider op Switch al geen realistische droom is: laten we de dromen maar voorlopig klein houden.
Wil jij de sfeer van het spel wat meekrijgen. Eerder publiceerden wij een fotoreportage van het Tomb Raider event in Londen. De nieuwe game is in ieder geval veelbelovend als hij in de voetsporen treed van zijn voorganger. Rise of the Tomb Raider kreeg maar liefst een 8.0.

Populair Nieuws