Wij mochten deze week alvast aan de slag met Kingdom Hearts 3. Na deze sessie zijn we nog veel enthousiaster geworden over Kingdom Hearts 3 dan we al waren. Sora bezocht in het verleden al heel veel werelden, maar deze Kingdom Hearts 3 werelden zouden ook heel erg tof zijn!

5. Jungle Book

Jungle Book is een ware Disney-klassieker die nog nooit in Kingdom Hearts is voorgekomen. Het was ooit de bedoeling dat de wereld van Jungle Book in Kingdom Hearts: Birth By Sleep zou verschijnen, maar de wereld werd tijdens de ontwikkeling geschrapt. Des te meer reden voor Sora en zijn vrienden om de wereld nu alsnog te bezoeken!

Er zijn al aardig wat jungle-werelden in de Kingdom Hearts-reeks verschenen, maar toch lijkt het ons nog heel tof om te zien hoe Mowgli, Balou en Bagheera samenwerken met Sora, Donald en Goofy. Tot nu toe is er nog geen jungle-wereld bekendgemaakt voor Kingdom Hearts 3, dus Jungle Book kan hierin ook nog voor wat variatie zorgen, Bovendien zit de wereld vol bedreigingen zoals Kaa, Koning Louie en natuurlijk de gemene Shere Khan.