Nieuwe Assassin's Creed Odyssey in de maak bevestigd door Ubisoft

De game werd uiteindelijk officieel door Ubisoft bevestigd. Eerder waren er al geruchten dat er een nieuwe Assassin's Creed op komst is. Toen kwamen we ook al te weten dat deze nieuwe game Assassin's Creed Odyssey zal gaan heten.

Nieuwe Assassin's Creed game?

De bevestiging van Assassin's Creed Odyssey ging gepaard met een korte trailer. Daarnaast werd via een tweet ook al duidelijk gemaakt dat er tijdens E3 meer informatie volgt. Eerder vertelde een bron al aan JeuxvideoLive dat de nieuwe game je naar het oude Griekenland brengt.

Er zijn al langer geruchten dat Ubisoft aan nieuwe Assassin's Creed werkte. Nadat geruchten opdoken dat de nieuwe game Assassin's Creed Odyssey zou gaan heten, zijn deze geruchten nu dus bevestigd.

Eerder al geruchten

Recent lekte er nog een foto door een nieuwspost van Resetera. Zij kregen een foto van een Assassin's Creed goodie doorgestuurd en publiceerde deze vervolgens in een nieuwsbericht. Op de foto was een sleutelhanger te zien met daaraan een Romeinse helm. Eerder nam Assassin's Creed Origins ons al naar het oude Egypte tijdens haar release vorig jaar oktober, dus de releasedatum van deze nieuwe game kan nog nog best een poos van ons verwijderd liggen.