Nieuw op Netflix: Sweet Tooth

  Als je houdt van een goede fantasie serie die plaatsvindt in een apocalyptische wereld, dan hebben wij wat voor jou. Zo heeft Netflix sinds vrijdag 4 juni de serie Sweet Tooth toegevoegd, die hier helemaal om draait.

  Sweet Tooth is de nieuwste toevoeging op streamingdienst Netflix, dat gebaseerd is op de gelijknamige comic van Jeff Lemire.

  In de nieuwste Netflix serie vindt The Great Crumble plaats, waardoor er plotseling verschijningen worden waargenomen van baby’s die geboren zijn als half mens en half dier. In de serie volg je zo’n hybride genaamd Gus, die voor tien jaar veilig woont in een huis in het bos. Op een gegeven moment komt hij iemand tegen genaamd Jepperd, die al snel besluiten samen op avontuur gaan in de Verenigde Staten om te kijken wat er nog over is van dit land en om op zoek te gaan naar antwoorden. Toch komen zij al snel bondgenoten en slechteriken tegen in deze gevaarlijk wereld, die voor Gus vooral gevaarlijk zijn.

  De cast van Sweet Tooth bestaat onder andere uit Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar en Stefania LaVie Owen. De Netflix serie bestaat uit acht afleveringen die elk erg verschillen van elkaar qua tijd.

  Bekijk de trailer van Sweet Tooth hieronder:

  Andere recente toevoegingen op Netflix

  Naast Sweet Tooth zijn er nog een aantal andere titels toegevoegd op Netflix zoals The Walking Dead seizoen 10C, Human: The World Within, Dancing Queens en Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie.

  Ben jij van plan Sweet Tooth te kijken op Netflix? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.