De tien beste Disney series die al op Disney+ Nederland staan

Article
donderdag, 17 oktober 2019 om 13:17
de tien beste series die al op disney nederland staan 154602 2
Op het moment bevindt Disney+ zich nog een in een proeffase, wat betekent dat het aanbod nog alles behalve compleet is. Toch kun je nu al uren van het gratis abonnement genieten. Dit zijn tot nu toe de tien beste Disney series die je nu al lekker weg kunt kijken op Disney+. Je hoeft je geen seconde te vervelen.

10. Kim Possible

Eén van de meest bekende superheldinnen van Disney Channel is misschien wel Kim Possible. Ze kreeg vorig jaar nog haar eigen live action Kim Possible Disney Channel film, omdat haar series altijd zo succesvol waren. Die succesvolle afleveringen staan nu ook op Disney+. Je kunt alle afleveringen in willekeurige volgorde kijken, al is het natuurlijk het tofst om te bingewatchen. Zo zie je hoe deze tienerheldin moeite heeft om de held uit te hangen en ondertussen ook nog goed te presteren op school.
Er staan vier seizoenen op Disney+. Een aflevering duurt zo'n 23 minuten. Een seizoen heeft al snel 21 tot soms wel 31 afleveringen. Een goede start van de lijst beste Disney series op Disney+.
xmen animated seriesf1571347723

9. X-Men: The Animated Series

Ook X-Men: The Animated Series is een van de beste Disney series op Disney+. Deze serie is zeker interessant voor Marvel-fans die wat meer over de X-Men willen weten. Dit is een typische serie waarin elke aflevering weer boordevol actie zit. De mutanten van de X-men hebben het in deze serie niet makkelijk. De bevolking haat ze en regelmatig probeert men hen te vervolgen. Gelukkig kunnen ze schuilen bij Professors Xaviers Academie voor Talentrijke Kinderen. Hier krijgen de mutanten les zodat ze hun krachten onder controle houden.
Deze serie heeft maar liefst vijf seizoenen op Disney+. De seizoenen verschillen heel erg qua lengte. Waar het vijfde seizoen maar zes afleveringen heeft, heeft seizoen 4 er dan weer 25.
girl meets worldf1571347762

8. Girl Meets World

Nu is het tijd voor iets anders in lijst met de beste Disney series op Disney+. Een andere goede serie is Girl Meets World. Mogelijk ben je al bekend met de serie als je deze ooit op Disney Channel voorbij hebt zien komen. In de serie volgen we Riley en haar vriendin Maya terwijl ze verschillende avonturen beleven. Bij hun kattenkwaad wordt regelmatig de school en het gezin van Riley betrokken. De vader van Riley is Cory, het personage dat centraal stond in de voorloper van deze serie Boy Meets World.
Er zijn drie seizoenen beschikbaar van deze serie. Afleveringen duren maximaal een half uurtje. Seizoen 1 en seizoen 3 hebben beiden 21 afleveringen en seizoen 2 heeft er zelfs 30!
phineas and ferbf1571347824

7. Phineas en Ferb

Ook Phineas en Ferb heeft het tot één van de beste Disney+ series van dit moment geschopt. Net als Girl Meets World, wordt Phineas en Ferb ook op Disney Channel uitgezonden. In de serie volgen we twee broers die met hun geniale geest de meest maffe dingen uitvinden. Ondertussen is er nog hun zusje die het allemaal niks vindt en ze telkens aan hun moeder wil verlinken. Phineas en Ferb bouwen elke aflevering iets mafs: een raket naar de maan is maar één van de dingen die je kunt verwachten.
Disney+ heeft vier seizoenen van deze serie. Afleveringen duren 23 minuten. Een seizoen telt al snel 35 a 36 afleveringen. Je kunt dus flink wat avonturen met Phineas en Ferb beleven!
agents of shieldf1571348000

6. Agents of S.H.I.E.L.D

Na even een uitstapje te hebben gemaakt naar Disney Channel, komen we toch terug bij Marvel. Ook de serie Agents of S.H.I.E.L.D is op Disney+ te bezichtigen. Deze serie sluit grotendeels aan op de films uit het MCU. De serie pakt de draad op waar Marvel’s Avengers stopte. Agent Phil Coulson komt (ondanks zijn dood in de films) volop in actie en we leren dankzij de serie steeds meer over hem. Ook zien we hoe andere S.H.I.E.L.D-agenten in actie komen om gevaarlijke missies uit te voeren.
Met deze serie heb je uren plezier. Er zijn vijf seizoenen beschikbaar. Afleveringen duren ongeveer 45 minuten. Een seizoen duurt ongeveer 22 afleveringen.
agent carterf1571348044

5. Agent Carter

Agent Carter is de laatste Marvel serie die het tot deze lijst weet te schoppen. Ook deze serie vult een periode uit het MCU in en geeft meer diepgang aan personages waarvoor weinig tijd was in de films. Dit keer volgen we Agent Carter, de verloren liefde van Captain America. De serie laat zien dat zij ook haar vrouwtje kan staan. Alhoewel het voor de films een lange tijd duurde voor een vrouw de hoofdrol mocht vertolken, weet Agent Carter dit in haar eigen Disney+ serie al een lange tijd vol overtuiging te doen.
In twee seizoenen neemt Peggy (Agent Carters echte naam) je mee naar 1946. Afleveringen duren ongeveer 45 minuten. Seizoen 1 is acht afleveringen en seizoen 2 telt tien afleveringen.
star wars rebelsf1571348084

4. Star Wars Rebels

Op Disney+ kan er ook volop content van Star Wars worden gevonden. Niet alleen staan alle hoofdfilms van Star Wars erop, ook zijn er series op dit avontuur gebaseerd. Een van die series is Star Wars Rebels. In deze animatiefilm merken we hoe de donkere dagen aanbreken en er enkel een klein groepje is dat in verzet durft te komen. De bemanning van sterrenschip Ghost doet in deze serie er alles aan om steeds meer mensen mee te krijgen in een verzet tegen het Keizerrijk.
Dit levert een heleboel actievolle afleveringen op en diept het Star Wars-universum op interessante manieren uit. Tevens komen oude personages uit de films en eerdere series ook naar voren. Er staan vier seizoenen van deze serie op Disney+. Afleveringen duren ongeveer 23 minuten. Seizoen 1 en 4 tellen 15 afleveringen. De andere seizoenen tellen 22 afleveringen. Wil je nog meer? Ook Star Wars: The Clone Wars staat op Disney+ en die is tevens het kijken waard.
ducktalesf1571348121

3. Ducktales

Ducktales is een interessante serie in deze lijst, omdat je op Disney+ zowel de ouderwetse Ducktales kunt bekijken, als de nieuwere serie waarin de animaties compleet zijn vernieuwd. Welke editie je ook kiest, beide vertellen leuke verhalen met de bekende eenden uit Duckstad in de hoofdrol. Dagobert en de neefjes beleven de meest gekke avonturen. Er komen nog een heleboel andere maffe eenden in de avonturen voor.
Ducktales is een serie die zowel de oude als nieuwe generatie kan boeien. Van de nieuwe serie staat 1 seizoen online. Van de oudere serie zijn 3 seizoenen te vinden op de streamingdienst. In alle gevallen duren de afleveringen ongeveer 23 minuten. Beide series vertellen andere verhalen. Met Ducktales ben je in ieder geval niet snel klaar met kijken.
dr polf1571348166

2. The Incredible Dr. Pol

Een serie van National Geographic weet het uiteindelijk bijna op de hoogste plaats in deze special met beste Disney+ series te schoppen. The Incredible Dr. Pol gaat over een Nederlandse dierenarts die een praktijk begint in de Verenigde Staten. Hier zorgt de arts voor geiten, varkens en huisdieren. In de documentaire serie zien we een heleboel noodgevallen voorbijkomen. Dr. Pol heeft zijn handen vol aan alle duizenden dieren.
Deze docuserie kent maar liefst 8 seizoenen. Een aflevering duurt al snel 45 minuten. De seizoenen verschillen wel veel in het aantal afleveringen. Seizoen 1 heeft vier afleveringen en seizoen 3 slechts zes afleveringen. Ondertussen heeft seizoen 2 weer 16 afleveringen.
gravity fallsf1571348231

1. Gravity Falls

We sluiten deze special beste Disney series op Disney+ af met één van de meest luchtige series die je op Disney+ kunt vinden. Niet alleen zijn er redelijk wat afleveringen waardoor je veel kunt zien, ook is dit één van de beter ontvangen series van Disney Channel. Gravity Falls gaat over de tweeling Dipper en Mabel Pines. Zij logeren die zomer bij de excentrieke ome Stan en komen tijdens deze logeerpartij voor een heleboel maffe situaties te staan. Vaak komt dit omdat ze samen met vrienden het nodige kattenkwaad uithalen.
Er staan twee seizoenen van Gravity Falls op Disney+. Beide seizoenen zijn samen zijn goed voor ruim 41 afleveringen. De afleveringen duren meestal zo'n 23 minuten.

Beste Disney series op Disney+ dit moment

Dit waren de beste Disney series op Disney+ tot nu toe. Er komen nog veel meer series en films aan. Wil je een indruk wat je nog meer kunt verwachten? We hebben al een special met de beste Disney Channel films en de beste disney live action films. Er zijn ook tal van Disney klassiekers. Voor je alles hebt gezien is die proefperiode waarschijnlijk voorbij
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 17 september 2019.

Populair Nieuws