Zoveel Star Wars: The Bad Batch afleveringen zijn er in totaal!

News
donderdag, 06 mei 2021 om 17:30
De eerste Star Wars: The Bad Batch aflevering was 4 mei te zien. Met deze nieuwe serie wordt het fictieve universum een stukje uitgebreid. Hoeveel Star Wars: The Bad Batch afleveringen krijgt deze serie nu in totaal?
De eerste aflevering van The Bad Batch begon met de 70 minuten durende première. Hierna volgt er elke vrijdag een aflevering, dat voor dit jaar vrijwel het enige Star-Wars content is die fans kunnen verwachten. Nu heeft regisseur van The Bad Batch Brad Rau in een interview met CNET aangekondigd hoeveel afleveringen wij in totaal kunnen bewonderen van de Star Wars animatieserie.

Aantal Star Wars: The Bad Batch afleveringen bekend

In het interview met CNET geeft Brad Rau aan dat The Bad Batch in totaal 16 afleveringen krijgt. Hiervan komt er dus elke week één online en dat gaat door tot augustus, wanneer de laatste afleveringen te zien zijn. De regisseur geeft aan dat hij verder niet veel kan vertellen dan het aantal afleveringen, waarmee hij doelt op een eventueel volgend seizoen. Toch zegt Rau dat hij goede hoop heeft voor een tweede seizoen en het geweldig vindt om de verhalen verder te vertellen van de Bad Batch karakters.
Star Wars: The Bad Batch volgt een speciale eenheid Clone Troopers, beter bekend als The Bad Batch. Het team bevat leden zoals Hunter, Wrecker en Crosshair, maar ook een nieuw lid genaamd Echo. Het verhaal vindt plaats net na het einde van Clone Wars, waar de personages zich moeten aanpassen en op zoek gaan naar een nieuwe manier van leven na Order 66.
Ben jij al begonnen aan de nieuwe Star Wars serie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws