Wordt de Ahsoka serie een vervolg op Star Wars Rebels?

  Een lang verwachte Star Wars Rebels sequel zou nog wel eens dichterbij kunnen zijn dan dat wij allemaal dachten. Waarschijnlijk zal de aankomende Ahsoka serie namelijk het vervolg zijn op de geanimeerde serie. Ahsoka keerde in The Mandalorian terug en hier kregen we haar voor het eerst te zien in live action.

  Disney

  Het YouTube account Kessel Run Transmissions verteld dat zij uit verzamelde informatie vrij zeker zijn van dat de serie over Ahsoka Tano een sequel op Star Wars Rebels zal worden. Natuurlijk speelde Ahsoka een hele grote rol in Rebels en werd de serie een groot succes. Vooral onder de Star Wars fans werd Rebels erg populair.

  Enigszins verwacht

  Het nieuws dat de Ahsoka serie een sequel zal zijn op Star Wars Rebels komt niet volledig onverwachts. In de aflevering met Ahsoka in The Mandalorian werd duidelijk dat zij op zoek is naar Admiraal Thrawn. Ook hij speelde een grote rol als vijand in Rebels. Hij verdween samen met Ezra Miller, een Jedi die tijdens Rebels zijn krachten ontwikkelde. De kans zit er dik in dat Ahsoka hem zoekt om bij haar verloren vriend te komen.

  Wat kunnen we verwachten?

  Voor de mensen die Star Wars Rebels gezien hebben zal dit geweldig nieuws zijn, want ze zullen een hoop van hun favoriete personages terug gaan zien. Toch zijn er ook veel fans die de Rebels sequel liever geanimeerd hadden gezien. Dat dit nu in live action zal worden betekend wel dat er een grote kans is dat meer personages hun debuut zullen maken in de niet geanimeerde wereld van Star Wars.

  Wat vinden jullie ervan dat de Ahsoka serie waarschijnlijk een sequel op Star Wars Rebels wordt? En hebben jullie Star Wars Rebels gezien? Laat het ons weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.