Deze Oscarwinnende films staan nu op Videoland!

  25 april staat de Oscaruitreiking van 2021 centraal. Deze uitreiking gaat nu al voor decennia mee. Bij deze uitreiking zijn er veel films in de prijzen gevallen. Hieronder vind je drie Oscarwinnende films die je op dit moment op Videoland kan bekijken!

  RTL

  1. The Theory of Everything

  The Theory of Everything, waar Eddie Redmayne een Oscar heeft gewonnen voor Best Actor, is gebaseerd op het leven van Stephen Hawking. De film volgt zijn leven vanaf de jaren 60, waar Hawking natuurkunde studeert aan de Universiteit van Cambridge. Hier wordt hij verliefd op Jane Wilde. Toch stort zijn wereld in wanneer hij te horen krijgt dat hij ALS heeft. Deze film vertelt zijn verhaal in de tijd van de groeiende ziekte en hoe hij hiermee omgaat.

  De cast bestaat onder andere uit Oscarwinnaar Eddie Redmayne, Felicity Jones en Charlie Cox. De film is geregisseerd door James Marsh en is nu te bekijken op Videoland.

  Bekijk de trailer van The Theory of Everything hieronder:

  2. The Hateful Eight

  The Hateful Eight, die een Oscar heeft gewonnen voor Best Original Score, vertelt het verhaal van zeven premiejagers en hun gevangene in de tijd van de Burgeroorlog in Wyoming. Door een sneeuwstorm raakt de groep van de route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, waar de gevolgen zich al snel laten zien.

  De cast bestaat onder andere uit Michael Madsen en Samuel L. Jackson. De film is geregisseerd door de beroemde regisseur Quentin Tarantino en is nu te bekijken op Videoland.

  Bekijk de trailer van The Hateful Eight hieronder:

  3. Rocky

  Rocky heeft drie Oscars gewonnen voor Best Picture, Best Director en Best Film Editing. Het verhaal gaat over bokser Rocky Balboa. Op een dag komt wereldkampioen zwaargewichtboksen Apollo Creed naar zijn stad. De manager van de bokser zoekt iemand om het op te nemen tegen de kampioen, waar Rocky degene is die wordt uitgekozen. Voor Rocky is dit de kans om zijn aanwezigheid aan het licht te brengen. Hij start een trainingsprogramma met het doel het tegen Creed vol te houden.

  De cast van Rocky bestaat onder andere uit Sylvester Stallone, Carl Weathers en Talia Shire. Regisseur van de film is John G. Avildsen. Rocky staat nu op Videoland.

  Bekijk de trailer van Rocky hieronder:

  Andere Oscarwinnende films op Videoland

  Andere Oscarwinnende films die op Videoland staan, zijn onder andere Rain Man, The Wolf of Wall Street, The Danish Girl en The Imitation Game.

  Ben jij van plan één van deze films te bekijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.