5 verwachtingen voor het derde Fantastic Beasts deel

Article
zondag, 21 februari 2021 om 9:00
fantastic beasts 2 review fantastisch spektakel 142046f1613386864
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is ondertussen al bijna drie jaar geleden uitgekomen in de bioscopen. Het derde deel staat in de planning, maar door corona duurt het allemaal wat langer. Wat we wel kunnen doen is speculeren. Wat kunnen we verwachten van het derde Fantastic Beasts deel?

1. Nagini's lot

In het tweede deel van de Fantastic Beasts serie kon je zien dat Nagini een ‘Maledictus’ is. Oorspronkelijk was Nagini een vrouw, maar door de Maledictus vloek zal ze uiteindelijk voor altijd in haar slangenvorm blijven.
Wat interessant is om te zien is hoe Nagini uiteindelijk bij Voldemort terechtkomt. Dat verhaal hebben we niet kunnen zien in de originele Harry Potter films. Er moet een reden zijn dat Nagini in de Fantastic Beasts films voorkomt. Dit zal dan de voornaamste reden zijn waarom. Nagini actrice Claudia Kim zei zelfs dat zij ook geïnteresseerd is om te zien hoe de relatie tussen Voldemort en de slang tot stand is gekomen.

2. Locatie(s) van de volgende film

We konden in Fantastic Beasts and Where to Find Them zien dat de gehele film zich afspeelt in New York. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald speelde het zich af in Londen en Parijs. Daarom kunnen we in de derde film ook andere soorten locaties in de wereld verwachten.
Zo zou J.K. Rowling hebben gehint dat het derde deel van de Fantastic Beasts serie zal plaatsvinden in Rio de Janeiro, Brazilië. Deze plaats zal ze gehint hebben in een tweet in 2016. Een fan van de films had gevraagd hoeveel delen er zouden komen van Fantastic Beasts. Rowling had hierop het getal ‘5’ geantwoord in vijf verschillende talen. Deze talen waren Engels, Frans maar ook Braziliaans. We zouden dus kunnen verwachten dat de volgende locatie van de derde Fantastic Beasts film Brazilië kan zijn. Nog zeker is dit niet, maar aangezien de Fantastic Beasts-reeks vaak in verschillende delen van de wereld plaatsvindt, is er een grote kans dat dit zal gebeuren.
nieuwe fantastic beasts 2 trailer getoond 136353

3. Credence's oorsprong

Credence Barebone is een Obscurial en in The Crimes of Grindelwald zou er gehint zijn dat Credence oorspronkelijk Aurelius Dumbledore heet. Dit zou hem dus verwant raken met Albus Dumbledore.
Dit is een complex verhaal, aangezien de vader van Albus, Percival Dumbledore, in Azkaban zou zitten voor het aanvallen van drie ‘muggles’. De moeder van Albus is vermoord door haar zus. Credence is een stuk jonger dan Albus. Het is dus onwaarschijnlijk dat Credence, oftewel Aurelius, de zoon van Percival zou kunnen zijn, aangezien zijn vader in Azkaban zit en de moeder van Albus vermoord is.
Dat Credence lid is van de Dumbledore familie was aangekondigd door de slechterik ‘Grindelwald’. Aangezien hij alleen maar slechte intenties heeft, kan het zijn dat hij liegt voor zijn eigen bestwil dat Credence een Dumbledore is, voor wat voor reden dan ook.
Maar het is een magische wereld en het zou kunnen zijn dat er andere, verschillende factoren spelen die Credence een lid maakt van de Dumbledore stamboom.

4. Vernietiging van het Bloed Pact

Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald zouden, gedurende hun tienerjaren, erg close met elkaar geweest zijn. Er zou zelfs gehint zijn dat ze verliefd op elkaar waren in de Fantastic Beasts tijd. Doordat ze zo close met elkaar waren, zouden ze een Bloed Pact met elkaar gesloten hebben, waardoor ze nooit met elkaar zouden kunnen vechten.
Dit is, in de latere jaren, erg onhandig geworden aangezien Grindelwald een van de grootste slechteriken is die op de wereld rondloopt en Dumbledore kan hem op geen manier aanvallen.
Toch heeft Newt Scamander’s dier ‘Snifflers’ de silveren amulet gestolen waarin het verbonden bloed van Dumbledore en Grindelwald in zit. Er is dus een grote kans dat de groep van Newt Scamander en Albus zelf een manier gaan zoeken om het pact te vernietigen. Dit zal waarschijnlijk lukken omdat er in de originele Harry Potter-reeks gepraat zou zijn over het epische gevecht tussen Dumbledore en Grindelwald.

5. Bathilda Bagshot

Bathilda Bagshot is een magisch historicus en de auteur van ‘A History of Magic’. Ze is een van de weinigen die Albus Dumbledore en zijn familie kende. Haar neef is Gellert Grindelwald en wist dus van de connectie tussen hem en Albus. Het zou logisch zijn als zij in de komende Fantastic Beasts films aanwezig zou zijn, aangezien ze tijdens deze gebeurtenissen springlevend was.
Wat verwacht jij nog meer dat er zal gaan gebeuren in het derde deel van Fantastic Beasts?

Populair Nieuws