Destiny 2 Black Armory trailer - Alle details op een rij

  De Destiny 2 Black Armory trailer is onthuld door ontwikkelaar Bungie. Daarnaast werd het hele komende jaar uitgelijnd en vormgegeven in de nieuwe trailer: The Road Ahead. Vanaf 4 december is de nieuwe uitbreiding bespeelbaar, lees hier alles wat je moet weten over de expansion!

  Bungie

  Destiny 2 Black Armory luidt ook gelijk een nieuw seizoen in: Season of the Forge. Bungie wil met de nieuwe uitbreiding de hobby terugbrengen voor de doorgewinterde Destiny speler. In Black Armory smeed je eeuwenoude wapens die verloren zijn geraakt in de gouden eeuw. De uitbreiding brengt ook een nieuwe vendor met zich mee: ADA-1. De exo is een bewaker van oude archieven uit de gouden eeuw.

  Bungie geeft aan dat het voor Black Armory heeft geluisterd naar de eisen van de spelers. Een groot deel van de klachten werd door Forsaken al opgelost, maar de annual pass zorgt voor steeds nieuwe content voor spelers.

  Destiny 2 Black Armory trailer legt jaarplan uit

  De annual pass bestaat uit drie delen: Black Armory, Joker's Wild en Penumbra. Elke content update bestaat uit meerdere patches, elke patch bevat extraatjes. Denk daarbij aan quests, game-modes, crucible maps en zelfs exotics. De annual pass is dus anders opgezet dan de voorgaande, toch wel teleurstellende, DLC's Curse of Osiris en Warmind.

  Elke update luidt ook automatisch een nieuwe seizoen in en in elk seizoen stijgt het player level. Maar ook de alle bekende events, zoals Dawning, Crimson Days en Soliceste of Heroes, komen weer terug. Elke dinsdag komen er nieuwe pursuits en activiteiten om te spelen.

  Niet alle nieuwe activiteiten en wapens zijn beschikbaar voor alle spelers. Zo zijn bijvoorbeeld de nieuwe raid, triumphs en Xur bounties alleen voor annual pass-houders.

  Het jaarplan voor de annual pass

  Destiny 2 Black Armory onthult nieuwe game-mode

  Black Armory krijgt ook een nieuwe game-mode: The Lost Forges. In deze game-mode nemen drie guardians het samen op tegen vijanden om Forges te verdedigen. Om deze nieuwe activiteit te kunnen spelen moet je eerst materialen in de wereld verzamelen. Eens die verzameld zijn kun je ze samenvoegen en een nieuw Black Armory wapen smeden.

  De matchmaking wordt door Black Armory ook aangepast. Zo krijgen de activiteiten The Lost Forges, Escalation en The Blind Well een matchmaking optie.

  De wapens die je van deze activiteit kan krijgen zijn naast nieuwe Black Armory wapens ook al bekende Forsaken wapens. Ook is er door Black Armory een grotere kans om nieuwe modifications te krijgen voor je wapens. De wapens krijgen ook meer opties als het gaat om weapon perks. Bovendien komen machine guns terug in Destiny 2, dit werd eerder al bevestigd met de komst van de Thunderlord quest-line.

  Last City raid

  Misschien wel het meest belangrijke van de uitbreiding is de nieuwe raid: The Last City. De raid speelt zich of in een deel van de city die nog niet eerder verkend is. De Last City raid is waarschijnlijk groter dan de voorgaande Eater of Worlds en Spire of Stars raids. In de trailer zegt Bungie dat de nieuwe raid te vergelijken is met de Wraith of the Machine raid uit Destiny 1. De nieuwe raid is 'verfrissend' volgens Bungie.

  Last City Raid

  Terugkerende en nieuwe exotics

  Destiny 2 Black Armory zorgt voor nieuwe en terugkerende exotics. Eerder werd de Thunderlord al bekend gemaakt, maar nu is ook duidelijk dat handwapen The Last Word zijn comeback maakt. Een nieuwe exotic is bijvoorbeeld de Izanagi's Burden, een sniper die al veel aandacht kreeg door de community. In de trailer wordt er dan ook over die sniper gepraat.

  The Anarchy, een grenade launcher, is ook nieuw. Hoe die te verkrijgen is, is nog niet duidelijk. Daarnaast komen in de trailer twee Black Armory wapens voor in de vorm van een fusion rifle en een boog. De boog heet Le Monarque en voelt volgens de producers aan als de Thorn uit Destiny 1. De terugkeer van machine guns levert wellicht nog meer nieuwe exotics op.

  Eerder werd door fans ook gespeculeerd over de terugkomst van de Icebreaker en de Thorn, maar die twee oude exotics worden in de trailer niet bevestigd.

  Izanagi's Burden sniper rifle

  Black Armory cosmetics

  Cosmetics in Destiny worden steeds uitgebreider en beter. Zo komen er elke DLC nieuwe sparrows, ghost shells en schepen bij. Met Black Armory is dat dus niet anders. Het personage uit Destiny 1, Eva Levante, was ook kort te zien in de trailer en er wordt verwacht dat ze speciale shaders met zich meebrengt.

  Tess Everis's opslag is weer aangevuld met nieuwe cosmetics. Alle cosmetics roteren wekelijks en zijn via Everis verkrijgbaar door middel van micro-transacties. Iets waar veel Destiny fans afschuw voor hebben. Toch wordt er door Bungie gezegd dat het gamebedrijf een groot deel van de problemen gaat oplossen, maar waarschijnlijk blijft Everis voor het grootste gedeelte hetzelfde. The Bright engrams worden vervangen door Etched engrams. In die engrams zitten naast cosmetics ook exclusive Everis armor stukken en wapens.

  Tess Everis

  De annual pass is verkrijgbaar voor 30 euro. Let er wel op dat je de voorgaande DLC's (dus Curse of Osirsis, Warmind en Forsaken) ook moet kopen om de content annual pass te kunnen spelen. Lees hier onze review van Destiny 2.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.