De vijf meest kleurrijke games van dit moment!

Article
zaterdag, 18 november 2017 om 12:00
xgn google image
Wie is nou niet dol op, je oogballetjes trakteren op mooie games met gave graphics en vooral veel mooie, felle kleuren.
In dit artikel bekijken we daarom de top vijf meest kleurrijke games van dit moment, enjoy!

5. Sonic Forces

Na het fantastische Sonic Mania bracht SEGA onlangs nog een Sonic titel uit, alleen deze keer wél in 3D. De game is weer prachtig vormgegeven en ziet er erg verfrissend uit.
Deze titel zorgde niet alleen voor toffe gameplay, maar ook voor mooie kleurtjes op het beeldscherm. De levels zitten vol met kleuren, en de felblauwe egel helpt zelf ook mee. Veel van de enemies zijn ook vrij kleurrijk ontworpen.
Dit alles bij elkaar laat de game er erg vrolijk en mooi uitzien, precies wat je mag verwachten van een SEGA titel.
Mocht je meer willen weten over deze titel, check dan onze Sonic Forces review.
121323

4. Super Lucky's Tale

En dan nu een Xbox Exclusive game: Super Lucky's Tale. Deze vrolijke platformer is zeker weten één van de meest kleurrijke games van 2017, en dat vrolijke koppie van Lucky zelf helpt ook goed mee aan de blije sfeer van deze titel.
Het spel ziet er een beetje cartoony uit, wat de kleuren nog beter tot hun recht laat komen. Alle characters zijn ook allemaal een beetje raar, wat je nog meer het gevoel geeft alsof je midden in een aflevering van een Nickelodeon serie zit.
Het is wel jammer dat je de kleurrijke wereld niet optimaal kan bekijken, aangezien je de camera niet 360 graden kan draaien, iets waar in onze review ook al over werd geklaagd. Dit zorgt er overigens ook voor dat je bepaalde items makkelijk laat liggen, omdat je ze simpelweg niet kan zien tenzij je er naartoe loopt.
Al met al is dit een heerlijk vrolijke game die lekker wegspeelt, een mooie cartoony stijl heeft en ook nog eens heel kleurrijk is.
121324

3. Cuphead

De moeilijkste game van 2017? Of de meest kleurrijke game van 2017? Nou, de meest kleurrijke in ieder geval niet aangezien 'ie op nummer 3 staat, en over de moeilijkheidsgraad zijn de meningen ook verdeeld. Maar, iets wat niemand Cuphead kan ontzeggen is het feit dat de game uniek is.
Cuphead probeert namelijk de oude cartoons uit de jaren '30 na te doen met zijn art stijl en design. Dit spreekt veel mensen erg aan, het geeft de titel namelijk een zeer unieke en aparte look. Het helpt natuurlijk ook dat de game erg uitdagend is, en het feit dat deze game je slechts 20 euro armer maakt is ook niet mis.
De vijanden in deze game zijn misschien nog wel unieker ontworpen dan de rest van de game. Zo vecht je bijvoorbeeld tegen levende groenten, een kwaadaardige bloem en twee boksende kikkers. Deze (enorm uitdagende) eindbazen zijn natuurlijk ook prachtig ontworpen. De kleuren spatten van het scherm af, en de stijl van de game versterkt dit alleen maar.
In onze review gaan we verder in op de eerder genoemde punten, dus check die zeker!
121325

2. Super Mario Odyssey

Het wordt natuurlijk niet veel kleurrijker dan Super Mario. Deze beroemde loodgieter staat wereldwijd bekend om zijn vrolijke, en vooral ook kleurrijke games. Het iconische rode petje herkent iedere aardbewoner onderhand wel, en ook het groene kloffie van Luigi doet bij velen al snel een belletje rinkelen.
Ook de nieuwste game in de serie, Super Mario Odyssey, zit boordevol met allerlei prachtige kleuren. In deze titel werkt onze held samen met Cappy, een vriendelijk spookje dat ook nog een appeltje te schillen heeft met Bowser. Cappy verandert in het petje van Mario, wat Mario allerlei nieuwe, toffe krachten geeft.
Het spel richt zich op het verzamelen van zogenaamde Power Moons, maar geeft je alle vrijheid om dit op je eigen manier en tempo te doen. Je kan er namelijk ook voor kiezen om eerst de enorme open wereld te gaan ontdekken en daarna pas die maantjes te gaan verzamelen.
Die open wereld is zeker het ontdekken waard, want het ziet er weer fantastisch uit. De kleuren zijn fel en de omgevingen zijn enorm uniek en tof ontworpen.
Mocht je meer willen lezen over Super Mario Odyssey, lees dan hier onze review!
121326

1. Splatoon 2

De onbetwiste nummer één is Splatoon 2! In dit spel draait alles om kleuren, dus hoe kan het ook anders? Deze shooter geeft je een enorm divers arsenaal aan verfschietende wapens, wat zorgt voor hectische knalpartijen. Binnen enkele minuten is de gehele map bedekt door allerlei kleuren verf, wat er erg vrolijk uitziet.
Deze game biedt een gevarieerde singleplayer, een uitgebreide multiplayer en een overlevingingsmodus genaamd Salmon Run. De multiplayer is zowel online als offline te spelen, dit is erg tof als je mensen over de vloer hebt of gewoon met je broertje wilt spelen zonder moeilijk te hoeven doen.
In de gamemode 'Grondoorlog' is het de bedoeling dat je een zo groot mogelijk deel van de map bekladdert met jouw kleur verf. Je moet dus zowel op de andere spelers als op de map zelf letten. Dit zorgt voor chaotische gevechten en vooral kleurrijke gameplay.
Lees meer over Splatoon 2 in onze review.

Dit was onze top 5 meest kleurrijke games!

Wat is jouw favoriet uit deze lijst? En welke games mis je? Laat het ons weten in de comments!