De beste bekenden in Call of Duty - Ook celebrities houden van Call of Duty!

Article
dinsdag, 18 december 2018 om 12:52
de beste bekenden in call of duty ook celebrities houden van call of duty 143743
De makers van Call of Duty staan erom bekend dat ze maar al te graag beroemdheden laat voorkomen in hun games. Zo spreken beroemdheden stemmen in of spelen ze fysiek een personage in de populaire shooter. We besloten om de 10 beste bekenden in Call of Duty eens op een rijtje te zetten.

10. Kevin Spacey

Kevin Spacey is een van de betere acteurs die ooit een rolletje kreeg in Call of Duty. Hij speelde de rol van Jonathan Irons in Call of Duty: Advanced Warfare. Spacey vertolkte de rol van Irons perfect in deze shooter van Sledgehammer Games. Hij speelde eerder namelijk als Francis Underwood in House of Cards, een personage met soortgelijke doelen en motieven als Irons.
Kevin Spacey heeft al eerder een rolletje in een game gehad, namelijk als Lex Luthor in Superman Returns. Ondanks het succes van House of Cards speelde de acteur niet meer mee in het laatste seizoen van House of Cards wegens #metoo-beschuldigingen. De serie moest het sindsdien redden zonder serie dragende acteur. Lees in onze House of Cards seizoen 6 review hoe de serie verderging zonder Spacey.
143745

9. Jimmy Kimmel

Deze populaire presentator uit Amerika speelt geen soldaat in Call of Duty, maar hij speelt gewoon als zichzelf. Op het einde van Call of Duty: Black Ops 2 praat de presentator in zijn eigen talkshow over hoe de wereld op het nippertje werd gered door een aantal helden.
De talkshowpresentator komt dagelijks op Amerikaanse televisie in zijn eigen talkshow Jimmy Kimmel Live! Daarnaast presenteerde hij al twee jaar op rij The Oscars en is hij tien keer genomineerd voor een Emmy.
143746

8. Jason Statham

Jason Statham staat bekend om zijn vechtscenes en stunts. Niet heel gek dat hij dus een rolletje kreeg in Call of Duty als sergeant Waters. In de game vecht je samen met Waters tegen de Duitsers in de tweede wereldoorlog terwijl je de stem van stuntman Statham hoort.
Jason Statham is voornamelijk bekend door zijn acteerwerk in Fast & Furious 7, The Meg, The Transporter, Parker en The Expendables. De Britse acteur speelde in Fast & Furious 7 als Deckard Shaw en wordt samen met Dwayne Johnson verwacht in een sequel: Hobbs and Shaw.
143747

7. Ron Perlman

Deze New Yorker sprak de stem in van ‘the boxer’ Campbell in Call of Duty: Black Ops 3. Campbell is een speelbaar personage in de zombiemodus van Black Ops 3 en krijgt net als andere drie personages in de mode een Mark of the Beast. Ron Perlman speelt een old-fashioned personage en houdt er zelf ook van om in Call of Duty zombies neer te schieten.
Je zou Ron Perlman misschien kunnen kennen als Hellboy of uit Sons of Anarchy. Perlman is ook te zien in meerdere games: Halo 3, Fallout 4 en The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
143748

6. Lewis Hamilton

De autocoureur rijdt met piepende banden over het circuit en doet het heel goed in de Formule 1. Wat je misschien niet wist, is dat Lewis Hamilton een rolletje heeft in Call of Duty: Infinite Warfare. Hamilton zit in een beginscene van de game en maakt deel uit van de Retribution als enginieur.
Hamilton is een groot fan van de Call of Duty games en voelde zich vereerd om in Infinite Warfare te spelen. Lewis Hamilton speelt ook rolletjes in de films Cars 2 en Cars 3, een geschikte rol voor de coureur als je het mij vraagt.
143749

5. Katee Sackhoff

Deze actrice is een veteraan als het gaat om het inspreken van videogame-stemmen. Katee Sackhoff speelt net als Heather Graham en Ron Perlman in Call of Duty: Black Ops 3. De actrice speelt Sarah Hall, een soldaat en mentor voor de speler. Sarah Hall is een intelligentie-expert en maakt deel uit van speciale krachten.
Katee Sackhoff speelt naast Call of Duty in nog veel meer bekende titels: Halo 3, Resistance 2, Spider-Man: Edge of Time, Battlestar Galactica, The Flash en Longmire. Nu zou je denken: we hebben alle Black Ops 3 acteurs en actrices wel gehad. Niet dus, want…
143750

4. Jeff Goldblum

Jeff Goldblum speelt ook in Call of Duty: Black Ops 3 en vertolkt Nero in de zombiemodus. Nero Blackstone is een van de vier personages in de zombiemodus Shadow of Evil en is een magiër die werd uitgeroepen tot ‘slechtste magiër van het jaar’. Ook hij vecht samen met drie anderen tegen hordes van zombies en maakt daarbij graag gebruik van zijn tovenaarskunsten.
Jeff Goldblum speelt in talloze titels: Jurassic Park/World, Thor: Ragnarok, Guardians of the Galaxy Vol 2, Glee en Independence Day: Resurgence. Goldblum is de grootste naam verschenen in Call of Duty: Black Ops 3.
143751

3. Michael Keaton

Laten we maar eens ophouden met het opnoemen van personages uit Black Ops 3, we gaan eens een versie terug. Michael Keaton speelt Jason Hudson in Call of Duty: Black Ops 2 en is agent bij de C.I.A. Huson kwam voor in de campaign van Black Ops 2 als een tacticus en heeft psychologie en politiek gestudeerd.
Michael Keaton staat bekend voor zijn werk in Spider-Man: Homecoming als Adrian Toomes (a.k.a. Vulture). Hij speelt ook in Toy Story 4 als Ken en in Batman. De gameliefhebber kent hem misschien als stemacteur voor Chick Hicks in de verschillende Cars games.
143752

2. Conor McGregor

De Ierse mma-vechter kan niet achterblijven in het spektakel. Conor McGregor zit namelijk net als Lewis Hamilton in Call of Duty: Infinite Warfare. McGregor speelt de slechterik Bradley Fillion in Infinite Warfare. McGregor is al lang een fan van de gameserie en twijfelde niet toen hij werd gevraagd voor de rol. McGregors vechtkwaliteiten kwamen goed van pas voor zijn rol als Fillion.
Conor McGregor komt ook voor als zichzelf in UFC 1, UFC 2 en UFC 3. Hij staat elke editie op de cover van de game, samen met Ronda Rousey, en vangt hier de aardige knaken voor. Voor fans zal het niet veel uitmaken, want McGregor is perfect voor de rol van slechterik.
143753

1. Kit Harrington

Deze acteur kennen we natuurlijk allemaal van Game of Thrones als Jon Snow, maar Kit Harington speelt in veel meer titels dan alleen Game of Thrones. Hij speelt namelijk als admiraal Salen Kotch in Call of Duty: Infinite Warfare. Kotch is een maniak en schurk die vindt dat hij beter zou kunnen leiden dan de gekozen leiders. Hij en zijn Settlement Defense Front beginnen een oorlog tegen SATO.
Kit Harrington is volgend jaar weer te zien in het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Lees in ons artikel wat we al weten over het nieuwe seizoen! Kit Harrington speelt verder in Brimstone, Gunpowder en spreekt de stem in van Eret in How to Train Your Dragon: The Hidden World, die film is gepland voor 2019.