Fallout 4

 • Fallout 4 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 november 2015
 • PS4, Xbox One, PC

Fallout 4

Fallout 4 is het vervolg op het succesvolle Fallout 3. Fallout 4 speelt zich af in een apocalyptisch Boston en tijdens je avontuur wordt je vergezeld door een hond. Het vierde Fallout deel is misschien wel een van de meest geanticipeerde games van dit jaar. Verwacht een grote open wereld die je kan verkennen in het nieuwste paradepaardje van Bethesda. 

17 Volgers

27 In collectie

9 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur, Role-playing
Releasedatum
10 november 2015
Franchise
Fallout
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC

Community

Metacritic

Laatste video's

Nuka-World Trailer

Exploring Far Harbor

Far Harbor Trailer

Fallout 4 wasteland workshop trailer

Belangrijke updates

 • Bethesda Store Europe geopend - XGN leden krijgen NU tijdelijk korting!

  De Bethesda Store Europe is officieel geopend voor verkoop. De Europese store heeft een uitgebreid aanbod met items van bijvoorbeeld games als Dishonored, DOOM en The Elder Scrolls Online. Om dit te vieren hebben wij speciale kortingsactie voor jullie opgezet met Bethesda!

  11 augustus 2017 Diantha van Petegem
 • Fallout games in minder dan twee uur uitgespeeld door speedrunner

  Fallout games in minder dan twee uur uitspelen, je moet het maar kunnen. En je moet het maar willen! Speedrunner tomatoanus kon het en wilde het blijkbaar ook, want hem lukte het. Zijn bewijs is als video bijgevoegd boven dit artikel.

  17 juli 2017 Rutger Meier
 • Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond tijdens presentatie Bethesda

  Tijdens de E3 persconferentie van Bethesda is de Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond. Deze Creation Club laat je nieuwe content downloaden voor zowel Fallout 4 als voor Skyrim. De content wordt al in de zomer van dit jaar beschikbaar voor diverse apparaten.

  12 juni 2017 Tony van Leeuwen
 • 'Nieuwe Bethesda game Starfield op E3 en wordt sci-fi'

  Het gerucht gaat dat er een nieuwe Bethesda game Starfield wordt onthuld op de E3. We zetten de details op een rijtje. Of dit gerucht werkelijkheid wordt zullen we zien op de E3.

  6 juni 2017 Jordy Gomes 2 reacties
 • 7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  27 mei 2017 Jeroen Kerkum 7 reacties