De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

Article
dinsdag, 26 juni 2018 om 10:50
xgn google image
Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.
Deze keer worden er weer flink wat nieuwe aanbiedingen gebracht. Je hoeft je in ieder geval niet meer te vervelen met al deze kortingen.

Rise of the Tomb Raider games

Steam staat vol met toffe Tomb Raider kortingen. Zo hoort ook dit avontuur zeker tussen al die beste Steam Summer Sales 2018.
In aanloop naar de nieuwste Shadow of the Tomb Raider, is het misschien interessant om deze Steam Sales eens te bekijken. Zo'n beetje elke Tomb Raider game wordt wel aangeboden via de Steam Store. Deze keer kun je ze met fikse kortingen halen, want het allereerste deel haal je voor nog minder dan een euro in huis.
Het laatste deel kost maar 14,99 euro en vormt pas echt een voorbereiding op het nieuwste deel. Eerder heeft XGN.nl Shadow of the Tomb Raider al gespeeld tijdens de E3. We schreven onze eerste impressies op in een speciale Shadow of the Tomb Raider preview. In ieder geval lijkt het erop dat Square Enix met deze game weer dezelfde toffe actie en filmisch vertelling gaat gebruiken als bij de vorige twee delen.
134770

LEGO Marvel Super Heroes 2

Uiteindelijk worden LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO City Undercover, LEGO Ninjago the Movie Videogame en LEGO Worlds voor maar liefst 14,99 euro aangeboden. Andere LEGO-titels worden voor minder dan 10 euro aangeboden. Mocht je dus deze spellen willen spelen met je vrienden, dan is dit de uitgelezen kans!
Bij een LEGO game weet je direct wat je krijgt. Elke game worden toffe franchises omgebouwd tot een wereld van LEGO. Eerder schreven wij al een special over wat nu eigenlijk al die ingrediënten zijn die een LEGO zo tof maken.
Voornamelijk LEGO Marvel Super Heroes 2 is een aanrader. Dit spel kent heel veel content en je kunt met maar liefst 300+ personages aan de slag. In de LEGO Marvel Super Heroes 2 review gaven wij al aan waarom jij in dit spel de superheld zou willen uithangen.
134771

Ori and the Blind Forest

Momenteel komt er een nieuwe Ori game aan. Ori and the Will of the Wisp werd tijdens de E3 Microsoft persconferentie uitgebreidt getoond. In aanloop naar de nieuwe game, is het misschien een goed idee om gebruik te maken van deze Steam Summer Sale. Het eerste deel van het in 2015 verschenen spel kan voor maar 9,99 euro worden opgepikt.
Na het spelen van het spel kun je ook onze Ori and the Will of the Wisp preview lezen. Dan weet je ook direct wat voor een magisch avontuur Ori te bieden heeft. Al snel ben jij straks volledig voorbereid op deze nieuwe Microsoft exclusieve game.
134772 1

Just Cause 3 tussen beste Steam Summer Sales 2018

Met Just Cause 4 voor de deur is het ook geen verkeerd idee om eens Just Cause 3 erbij te pakken. De beste Steam Summer Sales 2018 maken het mogelijk om deze game heel goedkoop binnen te slepen. Heb je hem nog nooit op PC gespeeld, dan is hij voor maar liefst 4,49 euro. Je hebt maar liefst 85% korting op deze game.
Just Cause 3 kreeg maar liefst een 8.0 in de Just Cause 3 review. De game zit bordevol actie en is dan ook een must have voor iedereen die van explosies en geweld houdt. Met je vernieuwde grappling hook kun je zeker de nodige voorwerpen naar elkaar toetrekken en olievaten met een harde knal laten ontploffen.
4 december komt de nieuwe game uit. Dan ben jij met Just Cause 3 volledig voorbereid en kan jij met veel plezier aan dit avontuur beginnen.
134778

Elder Scrolls Online

Deze maand kwam de Elder Scrolls Online uitbreiding Summerset uit. Deze voegt een heleboel content aan deze game toe. Hier ontdek je het grote eiland Summerset. Voor iedereen die nog niet het basisspel heeft gespeeld is, dit de gelegen kans om het basisspel te spelen én ook daarna de uitbreiding in huis te halen om heel veel gameplezier te beleven.
Eerder kreeg de game een 8.0 in de Elder Scrolls Online review. In de review wordt besproken dat er veel rassen en mogelijkheden zijn en dat je uren kunt steken in de bijzondere hoeveelheid goed uitgewerkte missies die het spel kent. De spelwereld is immens en alles ziet er tot in detail erg goed uit.
De steam titel kost nu maar 9,99 euro. Echt een koopje dus en daarom helemaal geschikt voor deze lijst met beste Steam Summer Sales 2018.
134779

Mad Max

Met deze titel is het volop actie in de beste Steam Summer Sales 2018.
Ook Mad Max is de moeite waard om eens uit te proberen. Momenteel wordt de game voor maar 4,99 euro aangeboden tijdens de Steam Summer Sale. Een koopje dus! Zeker als je bedenkt dat de game net voelt alsof je één van deze actievolle films aan het kijken bent.
In de Mad Max review kreeg deze titel maar liefst een 8.0. In de review wordt beschreven dat de sfeer van de film heerlijk wordt vertaald naar een game in een immens open wereld met toffe karakters. Met je Magnus Opus kun je een heleboel aanpassingen doen en je jezelf uren met dit spel vermaken. Met deze Steam Sale bespaar je maar liefst 75%.
134780 1

Steam Link

Het mag dan wel geen game zijn, maar het is een handige assescoire voor tijdens het gamen. Met de Steam Link kun je al je Steamspellen op elke TV in je huis spelen. Je hoeft hiervoor alleen het apparaat aan je tv aan te sluiten. Het apparaat vindt de computers die Steam ondersteunen, waardoor jij vanaf de woonkamerbank aan de slag.
De Steam Link kost momenteel 2,75 euro. Dat is een korting van maar liefst 95%. Op die manier kun jij de games van de Steam Summer Sale spelen alsof het een console game is. Uiteindelijk behoort dit toffe hebbedingetje dus ook tussen de lijst beste Steam Summer Sales 2018.
134781 1

Overcooked

We gaan ook koken met de beste Steam Summer Sales 2018.
Nog even en dan komt Overcooked 2 exclusief naar de Nintendo Switch. Maar voor het zover is, kun jij alvast van deze knotsgekke co-op kookgame genieten via de Steam Summer Sale. Momenteel wordt Overcooked voor 5,43 aangeboden, wat ruim 66% korting betekent.
Tijdens Overcooked werk je samen met maximaal 4 vrienden om zo de meest geweldige maaltijden te bereiden. Elk moment kan de pan overkoken, de sla moet worden gesneden en die biefstuk die moet ook nog worden omgedraaid. In alle heisa lopen jij en je vrienden elkaar ook nog eens in de weg. Het valt niet mee om als meesterkok uit de bus te komen en zo de meeste sterren te halen in de te gekke chaos die dit spel te bieden heeft.
134782

Civilization V

Mocht je zin hebben om je eigen beschavingen te bouwen, dan is Civilization V misschien wat voor jou. Welk land jij uiteindelijk ook wordt, onder jouw leiding marcheert elk leger naar de overwinning. Het gaat hier om een typische turn-based strategie game waar je met een flink aantal beschavingen aan de slag kunt gaan.
De game zelf wordt voor maar 7,49 euro aangeboden. Uiteindelijk kun jij je hier al uren mee vermaken. Uiteindelijk kun je ook voor de complete editie gaan die maar 11,26 euro kost. In deze bundel zitten heel veel extra maps om in het spel weer te kunnen spelen.
Wil je een wat recentere game, dan wordt Civilization VI aangeboden voor maar 23,99 euro. Je hoeft je met deze Steam Summer Sales in ieder geval niet te vervelen.
134783

Life is Strange Complete Edition

En als laatste beste Steam Summer Sale bespreken wij Life is Strange Complete Edition. Deze game vormt namelijk een mooie voorbereiding op het langverwachte tweede deel van Life is Strange. Kun jij niet wachten tot 27 september of heb jij een opfrisser nodig voordat je aan het tweede seizoen begint? Dit is de perfecte kans om het volledige eerste seizoen voor maar 4,99 euro mee te krijgen.
Het toffe aan dat je voor 8,49 euro direct aan de slag kunt gaan met de drie extra episoden die Life is Strange Before the Storm heten. Op die manier kan jij met maar liefst 8 episodes aan de slag. Als je deze game nog nooit hebt opgepakt, is het misschien eens tijd om deze game te beginnen. Niet voor niets is het één van de beste Interactive Drama games.

Populair Nieuws