27 september 2018 komt de game naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Opnieuw wordt het verhaal opgebouwd vanuit 5 episodes.

September Life is Strange 2 release

Met deze nieuwe releasedatum kunnen fans van de beste Interactive Drama games hun vingers weer aflikken. Als het spel hetzelfde niveau bereikt als het eerste spel, dan kunnen we veel van deze game verwachten. In de Life is Strange review kreeg deze titel maar liefst een 8.0. De review maakt duidelijk hoeveel detail er in die game schuilt en hoe het verhaal een sfeer met zich meebrengt waardoor je wil blijven spelen.

De onthullingstrailer vind je bovenaan deze pagina terug. De game teaset vast dat er op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw deel van Life is Strange. Het komt niet als een verassing dat er een nieuwe game in de maak is, want eerder maakte ontwikkelaar DONTNOD ook al aan dat ze aan een Life is Strange vervolg werkte.

Alvast een demo

Voorafgaand aan deze nieuwe release kunnen fans van de serie ook nog gratis The Awesome Adventures of Captain Spirit spelen. Dit wordt een verhalende belevingsdemo met verwijzingen naar Life is Strange 2. Op 26 juni kan iedereen die een PlayStation 4, Xbox One of PC heeft, aan de slag met deze alleenstaande episode.