Beste Steam sales van dit moment - Tijd voor tombes en zombies

  Momenteel zijn er een aantal prachtige deals op Steam, waardoor gamers hun games voor een prikkie in huis kunnen halen. Deze keer lijkt het erop dat Steam het tijd vindt dat gamers gaan kruipen door de diepste tombes, gaan freerunnen in een zombie-overgoten wereld en nog veel meer. Dit zijn de beste Steam sales van dit moment.

  5. World of Final Fantasy

  Wil jij graag bijzondere wezens vangen terwijl je rent door de Final Fantasy wereld? Dit is een mogelijkheid in World of Final Fantasy, een game die een connectie legt tussen Pokémon en Final Fantasy. Momenteel is de game een van de beste Steam sales van dit moment, je kunt de game nu namelijk in huis halen voor 12,49 euro in plaats van 24,99 euro.

  Het verhaal in deze game staat los van de Final Fantasy games, maar bevat voor de fans een hoop referenties naar de franchise. Je speelt als een tweeling, Reynn en Lann die het land van Grymoire om hun jeugd te herontdekken terwijl het stel tegelijkertijd hun toekomst moet redden.

  World of Final Fantasy is beschikbaar op PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze World of Final Fantasy review.

  4. Dying Light

  Freerunnen tussen de brein-etende wezens is momenteel spotgoedkoop, momenteel kost Dying Light namelijk 10,19 euro in plaats van 29,99. Het is dan ook een van de beste Steam deals van dit moment. Daarnaast is het dan nu ook een ultieme kans om deze game op PC uit te spelen voordat Dying Light 2 uitkomt, wat naar verwachting al in 2019 zal zijn.

  Stort jezelf in de apocalypse van de Zuid-Afrikaanse sloppenwijken, waarbij zelfs de daken niet veilig zijn. Waar overdag jouw kans is om “veilig” over de straten te kunnen lopen, tovert de nacht de wereld om in een ware nachtmerrie vol met angstaanjagende zombies in verschillende vormen en maten.

  Dying Light is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Benieuwd of de game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Dying Light review.

  3. Rise of the Tomb Raider

  Hoewel dit niet de nieuwste Tomb Raider game is, haalt dit niet weg dat Steam nu een van de beste deals heeft om deze game in huis te halen. Momenteel kun je de game namelijk in huis halen voor 9,99 euro in plaats van 49,99 euro, dus dat is wel 80 procent korting. Dit is een koopje voor een visueel prachtplaatje met de adembenemende locaties.

  Rise of the Tomb Raider is het tweede deel van de nieuwste trilogie. De game kwam uit in 2016, maar voor deze prijs is het nog steeds waard om een kijkje te nemen naar deze game. Een deel van de game speelt zich af in het koude Siberië en een deel speelt zich af in Syrië. Bovendien ben je dan gelijk up to date voor de volgende game uit onze lijst.

  Rise of the Tomb Raider is nu beschikbaar op PlayStation 4, PC, Xbox One en Xbox 360. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Rise of the Tomb Raider review.

  2. Shadow of the Tomb Raider

  Er zijn nog meer tombes om door te spitten terwijl je kijkt naar de beste sales van Steam op dit moment. Ook Shadow of the Tomb Raider is voor een heerlijke prijs in huis te halen, namelijk voor 29,99 euro in plaats van 59,99 euro. Dit is de derde game uit de nieuwste Tomb Raider franchise en dus ook de allernieuwste Tomb Raider game.

  Als je al verbluft bent om de omgevingen in Rise of the Tomb Raider, bereid je dan maar voor op Shadow of the Tomb Raider. Deze keer reis je namelijk door de diepe jungle in Peru, waar je vecht met levensgevaarlijke dieren en vijanden. Naast de leuke bezienswaardigheden zul je hier en daar ook nog een natuurramp of twee tegenkomen, maar dat hoort er allemaal bij.

  Shadow of the Tomb Raider is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Twijfel je nog over deze aankoop? Je kunt meer informatie vinden in onze Shadow of the Tomb Raider review.

  1. Just Cause 4

  PC-gamers kunnen flink wat geld besparen als ze van plan waren om aan de slag te gaan met Just Cause 4. Momenteel behoort deze namelijk tot een van de beste sales op Steam. De game is in december 2018 uitgekomen en is dus nog heel recent, bovendien is deze game een lust voor het oog. Just Cause 4 is nu verkrijgbaar op Steam voor 29,99 euro in plaats van 59,99 euro.

  Solis is namelijk een prachtig eiland en is dan ook het eiland waar Rico het avontuur weer aangaat. Deze absolute badass is weer op boevenpad en dit kan uiteraard niet zonder over-de-top explosies. Baan je een weg door dit tropische paradijs zonder dat je veel hoeft te betalen voor een vakantie op de bank.

  Just Cause 4 is nu beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Meer informatie over de game kun je lezen in onze Just Cause 4 review.

  Beste Steam sales van dit moment - Deze games zijn nu een koopje

  Dit zijn momenteel de beste Steam sales die ter beschikking zijn gesteld. De rest van de Steam sales zijn te vinden op de website van Steam. Zitten er nog games tussen die jouw interesse hebben weten te strikken? Mocht je nog inspiratie op willen doen hebben wij een lijst geschreven met tien toffe games op Steam.

  Just Cause 4

  Verkijgbaar vanaf 4 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.