De top 5 beste simulatie games van 2017

Article
zaterdag, 25 november 2017 om 12:00
xgn google image
Ook dit jaar is er een aantal geweldige simulatiegames uitgekomen. Van racen tot steden bouwen, er was voor ieder wat wils. We zetten de beste 5 op een rijtje in de beste simulatie games 2017.
Simulatie games zijn al jaren enorm populair. Ze spreken een grote groep mensen aan en zijn een geweldige manier om even buiten je leven te stappen. De wereld van simulatie games is immens, maar wij helpen je om door de bomen het bos te zien. Dit zijn de vijf beste simulatie games van 2017.

5. Sims 4 PS4/Xbox One

In 2017 kwam de Sims 4 naar consoles! Gamers op de PlayStation 4 en Xbox One konden eindelijk deze hit spelen, met alle updates die PC gebruikers in de tussentijd hebben gekregen. En zonder alle betaalde uitbreidingen natuurlijk. Gelukkig kunnen console gamers wel overal bij, dus ze kunnen bijvoorbeeld ook de Gallery gebruiken om creaties van andere spelers te downloaden of om hun eigen creaties beschikbaar te maken voor het publiek.
121486

4. Gran Turismo Sport

Voor de racefanaten was 2017 een gouden jaar en we kunnen dan ook terecht Gran Turismo Sport in deze top vijf benoemen. De game laat je heerlijk racen in de meest prachtige bolides. De game ziet er geweldig uit en klinkt ook nog eens prachtig. Alles voor de echte coureurs onder ons dus. Jammer genoeg zit er weinig offline speelplezier in Gran Turismo Sport, anders was de game nog leuker geweest!
121487

3. Football Manager 2018

Er is eigenlijk maar één voetbal management game die er toe doet in de wereld en dat is Football Manager. Ook dit jaar is er weer een nieuwe versie uit van deze populaire game en hij is zeker aan te raden! Iedereen die van is van voetbal zal zijn vingers aflikken bij deze game. Maar pas op, Football Manager 2018 is verslavend en je zult snel wat uurtjes kwijt zijn aan de game!
121488

2. Project CARS 2

Dit jaar kwam ook Project CARS 2 uit, het langverwachte vervolg op Project CARS. En wat was het een geweldige game. Gamers konden hun ogen de kost geven met auto’s die er mooi uitzagen en mooi klonken, om nog niet te spreken over het weersysteem in de game. Alleen is het lastig om de game met een controller te spelen, tijd om een stuur te kopen dus!
121489

1. Stardew Valley voor Switch

Stardew Valley is een begrip, een game die ongekend veel plezier brengt naar enorm veel fans. En in 2017 kwam de game naar de Nintendo Switch! Door de handheld modus van de Switch is dit de eerste keer dat je Stardew Valley onderweg mee kunt nemen. Lekker in de trein de boer uithangen, wie wil dat nou niet? Met de Switch release van Stardew Valley heeft deze geweldige game nog meer spelers weten te bereiken en dat is precies wat de game verdiend.

Beste simulatie games 2017 – Hoop voor volgend jaar

Terugkijkend op deze vijf titels, wordt de redactie hoopvol voor 2018. We hopen voor meer geweldige simulatie games in het nieuwe jaar. Gamers konden dit jaar genieten van een aantal geweldige games en zou het niet geweldig zijn als deze lijn wordt doorgetrokken? Wij vinden van wel!