Top 5 gekste Dead Rising 4 wapens - Alle gekheid op een stokje!

Article
zaterdag, 25 november 2017 om 13:01
xgn google image
Mocht er een zombie-uitbraak plaatsvinden, dan is het goed om te weten dat je spullen in jouw garage kan gebruiken om een van de gekste Dead Rising 4 wapens na te maken. Want hoe beter zombie vermoorden dan met extreem bizarre voorwerpen?

Froztee Penguin

Behalve wapens waar je mee om je heen kan meppen of schieten, zijn er in Dead Rising 4 nog een soort wapens te vinden. Namelijk voorwerpen waar je zelf onderdeel van uit maakt. In dit geval letterlijk, want de Froztee Penguin siert prachtig op je hoofd!
Mocht je tijdens je tijd in de game een masker van en pinguïn tegenkomen, dan is het handig die achter de hand te houden. Zodra je de bouwtekening vindt, kan je het masker namelijk combineren met wat chemische rotzooi. Het resultaat is de Froztee Penguin, waarmee je vijanden tijdelijk kan bevriezen!
122102

Suckmaster 3000

Wie de Ghostbusters films heeft gezien, weet dat het hebben van een Muon Trap ontzettend handig is om spoken te vangen. Dead Rising 4 kent een soortgelijk wapen in de vorm van de Suckmaster 3000, die, zoals je al raadt, alles om zich heen opzuigt!
Combineer een stofzuiger met een willekeurige machine en je kan los. Gooi de Suckmaster 3000 in een groepje zombies en zie hoe jouw killcount omhoog knalt! Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst met de gekste Dead Rising 4 wapens!
122103

Jurassic Barf

Hoewel de wereld van Dead Rising 4 geen dinosauriërs kent, doet het wapen Jurassic Barf dit wel vermoeden. Maar net als de Froztee Penguin is het een van de vreemde combinatiewapens die door jou in elkaar te knutselen zijn.
Met slechts een fles schoonmaakmiddel en dinomasker maak je dit vreemde voorwerp. Als een soort bierhelm kan je vervolgens dodelijk schoonmaakmiddel in de rondte ‘schieten’. Met een dodelijke special waarmee je alles om je heen onder een dikke laag dodelijk spuw schiet!
122104

Bazooka Cannon

Mensen met een voornaam als achternaam zijn niet te vertrouwen. Voor wapens geldt dat als je twee soorten wapens als één noemt, je er zeker van kan zijn dat het iets geweldigs is. In dit geval is de Bazooka Cannon daar een perfect voorbeeld van!
Een bazooka knalt alles al aan pulp en een kanon doet precies hetzelfde. Combineer de twee en je begrijpt waarom dit voorwerp niet kan ontbreken in de lijst met gekste Dead Rising 4 wapens. Hoe groter de knal, hoe mooier het resultaat. In dit geval vliegende ledematen en liters bloed!
122105

Fish Launcher

Een aantal beesten uit het dierenrijk ziet eruit alsof ze het resultaat is van een mislukte grap. Panda’s, vogelbekdieren en zwaardvissen zien er allemaal uit alsof er ergens iets grandioos mis is gegaan. Maar in Dead Rising 4 kan je in ieder geval laatstgenoemde gebruiken om zombies mee af te slachten!
De neus van een zwaardvis is lekker scherp, waardoor je het opgezette beest ook kan gebruiken om hersenloze zombies in elkaar te meppen. Maar waarom daar stoppen, als je hem ook aan een kruisboog of harpoengeweer kan koppelen en af kan vuren? Je snap natuurlijk al dat een dergelijke constructie niet mag ontbreken in de lijst met de gekste Dead Rising 4 wapens!