Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

Article
donderdag, 18 juli 2019 om 9:37
top 10 beste playstation store deals van de zomer 152741 1
Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!
De PlayStation Store deals die we voor je op een rijtje zetten zijn niet alleen goed voor flink wat plezier, maar zijn nu dus ook stukken goedkoper dan voorheen. Wij kijken naar de beste prijs/kwaliteit in combinatie met hoe groot de korting is. De aanbiedingen zijn nog tot en met 25 juli geldig, dus snel kijken voordat ze weer voorbij zijn.

10. Far Cry 4 + Primal Bundel (van 49,99 euro naar 19,99 euro)

We trappen deze lijst af met een ietwat oudere titel, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Wat oudere games zijn juist ideaal voor dit soort sales, want dat betekent dat er met fikse kortingen gestrooid wordt en dat is precies het geval met deze bundel. Voor nog geen twee tientjes krijg je namelijk twee onwijs grote titels, namelijk Far Cry 4 en Far Cry Primal.
Beide titels zijn goed voor zo’n 40 uur gameplezier vol actie, avontuur en werelden om te ontdekken. Vooral Far Cry 4 wordt herinnerd als een ontzettend goede open world game dankzij memorabele schurken en de strakke gameplay. Wie de games destijds aan zich voorbij heeft laten gaan, kan de nu dus toeslaan en voor nieuwe fans van de serie die pas vanaf deel 5 zijn ingestapt is dit helemaal een buitenkansje.
Meer weten over Far Cry 4? Check dan onze review van de game!
152742

9. Valiant Hearts: The Great War (van 14,99 euro naar 4,99 euro)

Een van de andere beste PlayStation Store deals waar je goed op in kunt springen is Valiant Hearts: The Great War. Deze kleine Ubisoft-titel vertelt in korte tijd een prachtig verhaal over de Eerste Wereldoorlog dat zowel aangrijpend is als bijzonder interessant. Combineer dat met de toffe gameplay waarbij je jezelf een weg door de wereld vol puzzels moet banen en je hebt een toptitel die het meer dan waard is om te kopen.
Nu heb je ook nog eens geluk, want de game is keihard in prijs verlaagd. Voor slechts vijf pietermannen is de game van jou en kun je dit avontuur ontdekken. Het handige van de game is dat je niet al te lang bezig bent met de game en je de game in een weekend lekker uit kunt spelen. Niet elke game hoeft een reusachtige open wereld te hebben. Een goed verhaal dat je in een weekendje kunt spelen is net zo goed en soms zelfs beter!
Meer weten over Valiant Hearts: The Great War? Check dan onze review van de game!
152743

8. Zombie Army Trilogy (van 49,99 euro naar 9,99 euro)

Op de achtste plaats in deze lijst met beste PlayStation Store deals van de zomer staat de Zombie Army Trilogy. De game kwam alweer een aantal jaren geleden uit, maar biedt genoeg plezier voor gamers. Met een verhaal van ongeveer vijftien uur en zo’n 30 uur aan totale gameplay vol met het schieten op zombies ben je een goede tijd zoet. Al helemaal voor de prijs van nog geen tien euro.
De game speelt zich af in een alternatieve wereld waarin Hitler plan Z uitvoert vlak voor het einde van de Tweede Wereldoorlog. Door het plan staan alle doodgeschoten nazi’s op uit hun graf en is het aan jou om ze te stoppen. Dit doe je door met je sluipschuttersgeweer een kogelregen los te laten op de hordes aan ondoden. In tegenstelling tot Sniper Elite V2 (waar de mechanics erg op lijken) richt de gameplay zich nu stukken meer op actie, dus knallen maar met die handel!
Meer weten over Zombie Army Trilogy? Check dan onze review van de game!
152744

7. The Messenger (van 19,99 euro naar 13,29 euro)

Dan zijn we nu bij de eerste ‘echt’ recente titel uitgekomen van onze lijst met beste PlayStation Store deals van deze zomer. De game in kwestie heet The Messenger en is een indietitel die afgelopen jaar onder de radar is door gevlogen, iets wat eigenlijk een schande is. De game is namelijk onwijs goed in wat het doet qua gameplay. Die is namelijk te vergelijken met de klassieke Ninja Gaiden-titels.
In The Messenger ga je als ninja de strijd aan met een demonenleger die je dorpje belegert. Daar moet jij natuurlijk een stokje voor steken. Onderweg ontmoet je een gedenkwaardige cast aan personages die er allemaal onwijs schattige uitzien in de klassieke 8-bit en 16-bit artstyle van de game. Het is zeker één van de beste PlayStation Store deals op deze lijst, ondanks dat de korting niet van de bovenste plank is.
152746

6. Assassin’s Creed Origins (van 69,99 euro naar 19,99 euro)

Je vraagt je misschien wel af waarom Assassin’s Creed Origins een plekje heeft bemachtigd op deze lijst met beste PlayStation Store deals. Het antwoord is vrij simpel. De game is onwijs goed, biedt talloze uren aan plezier en wist de bekende reeks te vernieuwen op een drastische manier.
Dat er sindsdien een nieuwere titel in de serie is uitgekomen doet niets af van het feit dat Assassin’s Creed Origins een fantastische game is waarin je als Bayek door Egypte struint. In tegenstelling zelfs, een uniek aspect van Origins is juist dat je een compleet nieuwe omgeving hebt dankzij Egypte die fantastisch is om te ontdekken. Combineer dat met het vernieuwde vechtssysteem en je hebt een titel waar je meer dan genoeg plezier uit kunt halen. Al helemaal nu de game nog maar 19,99 euro kost.
Meer weten over Assassin's Creed Origins? Check dan onze review van de game!
152747

5. Yakuza 6: The Song of Life (van 59,99 euro naar 24,99 euro)

Zo halverwege de lijst met beste PlayStation Store deals zijn we aangekomen bij Yakuza 6: The Song of Life. De game kwam vorig jaar samen met God of War uit op 20 april en werd lovend ontvangen door critici. Ook Rox was erg over de game te spreken, zoals je in de review van de game wel kon lezen.
Dat de game nu dan ook voor minder dan de helft van de prijs te koop is, is dit een buitenkansje om de game te halen. Zelfs als je de andere games nog niet uit hebt, kun je alvast de game met een flinke korting in huis halen. Yakuza Kiwami 2 is overigens ook in de aanbieding, dus als je jezelf helemaal wil onderdompelen in de duistere onderwereld van Japan is de keuze reuze!
Meer weten over Yakuza 6: The Song of Life? Check dan onze review van de game!
152748

4. Trials Rising (van 24,99 euro naar 12,49 euro)

Als je op zoek bent naar een game die nog recenter is verschenen, stop dan met zoeken want Trials Rising kwam dit jaar uit in februari en is nu flink afgeprijsd. Voor de helft van de prijs kun je aan de slag met de nieuwste titel in deze trial-en-error serie. Alleen of met wat vrienden is het de bedoeling dat je dodelijke parcours aflegt in de hoop als eerste over de finish te komen.
Dit doet je op een toffe motor die heel precies is om te besturen, wat voor een flinke dosis chaos gaat zorgen. Toch is juist die chaos die de gameplay van Trials zo leuk maakt en waardoor je uren achter elkaar bezig bent met racen. Met meer mogelijkheden dan ooit tevoren en knotsgekke parcours om over te racen kun je je geluk niet op met Trials Rising en dat maakt het zeker één van de beste PlayStation Store deals op deze lijst.
Meer weten over Trials Rising? Check dan onze review van de game!
152749

3. A Plague Tale: Innocence (van 49,99 euro naar 34,99 euro)

Over recente titels gesproken, A Plague Tale: Innocence kwam recentelijk ook uit en is nu al met een fikse korting te vinden op de PlayStation Store. De game verscheen in mei en is redelijk onder de radar door gevlogen, wat best zonde is. A Plague Tale: Innocence is stiekem een onwijs goede titel met een bijzonder verhaal en gameplay die goed afwisselend is en leuk is om te spelen.
Het verhaal gaat over Amicia en haar kleine broertje Hugo die door een sombere wereld trekken om te overleven. Dat betekent dat je vooral veel rond moet sluipen om vijanden te ontwijken, waaronder de rattenplaag die op elk mogelijk moment een bedreiging vormt. Al met al krijg je een hartverscheurend verhaal voorgeschoteld dat je nog lang zal heugen, dus als je nog op zoek bent naar een goede titel voor deze zomer zit je bij A Plague Tale: Innocence aan het goede adres.
Meer weten over A Plague Tale: Innocence? Check dan onze review van de game!
152750

2. LEGO DC Super-Villains (van 59,99 euro naar 24,99 euro)

Het zilver in deze lijst met beste PlayStation Store deals die je deze zomer in de PSN Store kunt vinden gaat naar LEGO DC Super-Villains. Met een gloednieuw verhaal van TT Games ga je dit keer met je zelfgemaakte personage aan de slag in een strijd met de bekende superhelden van DC. Werk samen met de Joker, Lex Luthor en alle andere bekende superschurken van Batman, Superman en de rest van de helden.
Het zorgt voor een leuk avontuur voor jong en oud dat je eventueel samen splitscreen kunt spelen. De game kwam eind vorig jaar uit en is nu al voor minder dan de helft van de prijs te koop. Dit is het dan ook meer dan waard als je zin hebt in een leuk avontuur voor de hele familie.
Meer weten over LEGO DC Super-Villains? Check dan onze review van de game!
152751

1. Just Cause 4 (van 69,99 euro naar 23,99 euro)

De kroon in deze lijst met beste PlayStation Store deals wordt gespannen door Just Cause 4. De nieuwste open world titel in de reeks is groter dan ooit dankzij gloednieuwe mechanics die voor een flinke dosis chaos zorgen. Het weer kan nu namelijk je grootste vriend of vijand zijn in de vorm van reusachtige tornado’s waar je in kunt vliegen om een verrassingsaanval te lanceren.
Daarnaast heb je ook nog een leuk verhaal om van te genieten en een wereld voor diverse taken om te ontdekken. Het feit dat de game nog maar 23,99 euro kost, terwijl de titel in december 2018 uitkwam laat zien dat dit een koopje is. Waar wacht je nog op? Trek die portemonnee maar open en geniet van de beste PlayStation Store deals van deze zomer!
Meer weten over Just Cause 4? Check dan onze review van de game!

Genieten geblazen met de beste PlayStation Store deals!

De PlayStation Store deals van deze zomer zijn niet mis. Zijn er andere games die jij hebt gekocht tijdens de sale? Laat ons in de reacties hieronder en vergeet ook niet om ons te liken op Facebook, Instagram en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal, waar we toffe nieuwe video’s plaatsen, zoals de wekelijkse Reageer en Win!