De beste Netflix series in 2020 tot dusver

Article
donderdag, 02 juli 2020 om 13:00
13 reasons why f1615817803
Netflix stampt er flink wat content uit. Naast nieuwe series, krijgen ook bestaande oudere series regelmatig nieuwe afleveringen. Dit zijn de beste Netflix series 2020 tot dusver. Het jaar is pas op de helft, maar er is al flink wat verschenen.

10. 13 Reasons Why

Je houdt ervan of je haat het. De meningen over 13 Reasons Why lopen intens uit uiteen. In ieder geval is er voor fans nog voldoende om te zien. Het vierde seizoen brengt een wat onrustig examenjaar. De moord op Bryce Walker wordt nog wat extra aangedikt en er is zelfs een verdachte die naarmate de serie zich vordert steeds verdachter lijkt te worden.
Het wordt lastig voor de verdachte om zichzelf te verdedigen. Hij sterft en heeft geen mogelijkheid gehad zichzelf te bewijzen. Ondertussen zijn het de studenten die voor hem moeten bewijzen of hij wel of niet onschuldig is. Ondertussen leren we meer en meer.

9. Vikings

Ook Vikings is een serie om in de gaten te houden. In de serie gaan we terug naar het oude Scandinavië en de tijd van de vikingen. In de serie jagen de vikingen groten schatten na. Die zouden in het westen liggen. Alhoewel de vikingen normaal altijd in het oosten op rooftocht gaan, gaan ze nu tegen de bevelen van hun leider in en gaan ze naar het westen.
In de serie ontdekken de vikingen terreinen waar ze nog nooit van hebben gehoord. Het feit dat ze deze onbekende omgeving willen verkennen, zorgt voor de nodige confrontaties.
jeffrey epsteinf1590759825

8. Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Eerder op zoek naar een documentaireserie? Dan is Jeffrey Epstein: Filthy Rich één van de series waar je mogelijk naar zoekt. In de documentaire wordt een man beschuldigd van het misbruiken van vrouwen en minderjarige meisjes. Daarnaast wordt hij beschuldigd een hele sekshandel te hebben gehad, die hem ook op een erg smerige manier rijk heeft gemaakt. Uiteindelijk laat de serie verschillende slachtoffers van Jeffrey Epstein aan het woord.De miniserie werd dit jaar uitgebracht en kent vier afleveringen.

7. Brooklyn Nine-Nine

Ook staan er de nodige leuke politieseries op Netflix. Brooklyn Nine-Nine is er daar één van. in de serie volgen we een team van detectives die allemaal worden ingezet om verschillende arrestaties te verrichten en zaken op te lossen. Dit gebeurt allemaal onder leiding van de strenge leider Raymond Holt, die wel redelijk volgens de regeltjes leeft.
De serie is voornamelijk interessant door de grote hoeveelheid mensen verschillende detectives. Deze hebben allemaal hun eigen karaktertrekjes. Er staan flink wat seizoen van de serie op Netflix, dus je bent wel even bezig voor je ze allemaal hebt gezien.
the strangerf1583332263

6. The Stranger

Ook The Stranger wist dit jaar de aandacht te trekken. De serie is interessant voor iedereen die van series als You heeft genoten. Ook dit keer is er een stalker, alleen volg je dit verhaal vanuit de persoon die word gestalkt. Zo is zogenaamde 'stranger' iemand die de hoofdrolspeler plots met informatie benadert over zijn vrouw. Op dat moment komt de wereld van de hoofdrolspeler compleet op zijn kop te staan. Hij vertrouwt zijn vrouw niet meer.
Al snel wordt dit een serie waarbij je elke aflevering weer verder kijkt omdat je meer wilt weten. Wat begint met de onthulling van een nepzwangerschap, loopt uit tot steeds meer confrontaties die voor interessante drama en mysterie in de serie zorgen. Eerder schreven wij al in een special waarom The Stranger een serie is die je echt moet volgen.

5. Dynasty

Dan biedt Netflix ook nog een serie over twee rijke families. Uiteindelijk is Dynasty één van de beste Netflix series tot dusver. Het gaat hier om de familie Carringtons en de familie Colbys. Tussen de twee families is al jaren een vete gaande. De families kunnen elkaar niet luchten. De twee families vechten hard om zeggenschap ver hun fortuin en hun kinderen.
De serie is een remake van Dynasty uit 1980. Die serie had dezelfde naam. In de serie worden de spanningen tussen de families steeds groter. De machtsstrijd zorgt voor de nodig leuk kijkplezier. Is dit niets voor jou, dan zijn er nog voldoende andere series.
locke keyf1583332529

4. Locke and Key

Ook de magische serie Locke and Key is één van de beste series tot dusver. De serie is zelfs zo goed ontvangen dat er momenteel al voorbereidingen worden getroffen voor een tweede seizoen. Begin april werden hierover de eerste details al gedeeld.
Locke and Key is gebaseerd op de stripverhalen van Joe Hill. Wie dit is? De zoon van de beroemde thrillerschrijver Stephen King. Begin dit jaar kwam het eerste seizoen uit en de serie werd erg goed ontvangen. Het verhaal van Locke & Key gaat over Nina Locke en haar kinderen Tyler, Kinsey en Bode. Ze verhuizen naar het Keyhouse in Matheson nadat Nina's man Rendell Locke overleden is. De kinderen gaan op zoek naar magische sleutels.

3. White Lines

Een van de andere series is White Lines die zich afspeelt op Ibiza. In de serie wordt een DJ uit Manchester plots vermist na zijn vertrek in Ibiza. Hij lichaam wordt twintig jaar later pas aangetroffen. De zus van de DJ reist ondertussen naar Ibiza om het fijne te weten te komen over de verdwijning van haar broer. Dit zorgt voor de nodige ontrafelde geheimen.
Wil je meer weten over waarom White Lines één van de beste Netflix series tot dusver is? Eerder verscheen er ook al een gedetaileerde speciaal met vijf redenen om de Netflix original serie White Lines te kijken. Na die special weet je beter of de serie bij jou past!
never have i everf1588338592

2. Never Have I Ever

Ook Never Have I Ever heeft dit jaar veel kijkers getrokken. De serie is massaal bekeken en zorgt voor een zekere komische noot. In de serie volgen we Levi, die eigenlijk wel eens een keer een vriendje wil hebben gehad. Ze wil weten hoe het is om seks te hebben. Wanneer ze dan de jongen waarop ze verliefd is vraagt of hij met haar naar bed wil, zorgt dit voor een hele ongemakkelijke situatie. Aan haar vriendinnen vertelt Levi iets anders.
Eerder publiceerden wij ook al een special met daarin vijf redenen waarom je Never Have I Ever zou moeten kijken. Hierin wordt in meer detail getreden waarom de serie zo goed is.

1. Rick & Morty

Wanneer je op zoek bent naar maffe avonturen, dan is natuurlijk Rick and Morty een serie die je niet over het hoofd mag zien. In de serie gaan we op pad met Rick, een jongen, en Morty, een maffe wetenschapper en tevens zijn opa. Eerder waren er al gave episodes, maar het avontuur gaat verder en er ook nu verschijnen er nog toffe nieuwe afleveringen.
Op het moment loopt het vierde seizoen van deze maffe maar humoristische serie. In de serie beleven Rick en Morty vele avonturen in het universum en heelal. Elke episode weet weer een ander verhaal voor te schotelen in episodes van ongeveer 20 minuten.
netflix logof1579597576

Beste Netflix series 2020

Natuurlijk is er dit jaar al veel te veel verschenen om allemaal in één lijstje op te kunnen sommen. Onthoud anderen dus niet jouw favorieten. Deel gerust in de reacties wat jij de beste Netflix series 2020 vindt. Ondertussen blijven wij benieuwd wat de rest van het jaar zal brengen.

Populair Nieuws