Netflix Original serie Locke & Key krijgt een tweede seizoen

News
woensdag, 01 april 2020 om 12:30
locke keyf1583332529
Netflix heeft via Variety laten weten dat er een tweede seizoen van Locke & Key aan zit te komen. Het eerste seizoen werd enorm goed ontvangen door het publiek en zo is er besloten dat er een vervolgseizoen moest komen.
Het verhaal van Locke & Key gaat over Nina Locke en haar kinderen Tyler, Kinsey en Bode. Ze verhuizen naar het Keyhouse in Matheson nadat Nina's man Rendell Locke overleden is. In het Keyhouse zitten allerlei magische sleutels verborgen die de kinderen proberen te vinden. Zij zijn alleen niet de enige die op zoek zijn naar de sleutels. Een kwaadaardige verschijning genaamd Echo is ook op zoek naar de sleutels, maar zeker niet met goede bedoelingen.

Releasedatum onbekend

De serie is gebaseerd op de stripverhalen van schrijver Joe Hill, de zoon van Stephen King, en tekenaar Gabriel Rodriguez. Het eerste seizoen kwam op 7 februari uit en werd al snel een succes. Wanneer het tweede seizoen op Netflix zal komen is nog niet bekendgemaakt. Tot die tijd kun je nog het eerste seizoen op Netflix bingewatchen.

Populair Nieuws