Wat je moet weten over Ozark seizoen 4

  Na drie seizoenen van Ozark komt er ook een vierde seizoen aan op Netflix. Er wordt verwacht dat dit het laatste seizoen zal zijn. Dit moet je in ieder geval weten over het vierde seizoen van Ozark.

  Netflix

  Nieuw verhaallijn

  In de eerdere seizoenen speelde de familie Byrde de hoofdrol. Marty en Wendy vormen samen met hun twee kinderen een normaal leven. Marty is financieel adviseur, maar het blijkt dat Marty's belangrijkste klant het grootste drugskartel van Mexico is. Wanneer het kartel erachter komt dat Marty's zakenpartner geld wegsluist wordt Marty gedwongen om met zijn gezin te verhuizen.

  Marty werd gedwongen om binnen vijf jaar 500 miljoen dollar bij elkaar zien te krijgen. Marty besluit een een casino te starten en zo aan zijn geld te komen. Ondertussen heeft hij ook een zakelijke relatie met Ruth. In seizoen 3 staat het huwelijk van Marty en Wendy op het spel en wil Marty weg van de Ozark waar ze leven. In seizoen vier zullen we nog meer zien van de familie Byrde en komen we meer te weten over zakenpartner Ruth.

  Netflix

  Cast

  Veel oude castleden van de serie zullen terugkeren in het vierde seizoen. Jason Bateman en Laura Linney zullen weer te zien zijn als Marty en Wendy. Verder zullen we acteurs zien terugkeren zoals Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan en Lisa Emery.

  Er zullen ook nieuwe karakters verschijnen in het vierde seizoen. Wie de nieuwe castleden zullen worden in het vierde seizoen van Ozark is nog onbekend. Sommige fans denken dat er een nieuw karakter zal verschijnen dat te maken heeft met Darlene, de vrouw die betrokken raakt met de familie Byrde. Fans verwachten namelijk de moeder van Darlene in het vierde seizoen.

  Netflix

  Einde van seizoen 3

  Het derde seizoen ging vooral over Wendy die worstelt met de demonen in haar hoofd en Marty die probeert hun leven in balans te houden. Seizoen 3 van Ozark is sinds 27 maart te zien op Netflix. Het derde seizoen speelt zich zes maanden na het tweede seizoen af.

  Marty probeert zijn familie te beschermen en Wendy krijgt onverwacht bezoek van haar broer. Het eind van seizoen 3 zal deels bepalen hoe seizoen 4 verder gaat met de Byrde familie. Het vierde seizoen zal nog meer drama, chaos en spanning bevatten.

  Netflix

  Laatste seizoen

  Het vierde seizoen van Ozark zal ook gelijk het laatste seizoen worden. Het vierde seizoen zal wel extra afleveringen bevatten. Het laatste seizoen zal nog grootser uitgepakt worden dan de drie vorige seizoenen.

  Seizoen vier zal vier extra afleveringen krijgen op Netflix. Meestal hebben de seizoenen van Ozark maar maximaal tien afleveringen. Het vierde seizoen van de serie zal worden gesplitst in twee delen van zeven afleveringen. Het verhaal van de familie Byrde zal dus na het vierde seizoen eindigen. We zullen dan ook te weten komen hoe het met hun zal aflopen.

  Netflix

  Releasedatum

  Er is nog vrijwel weinig bekend over de releasedatum van het vierde seizoen van Ozark. Wel is er bekend dat het vierde seizoen pas in 2021 zal uitkomen. Er valt dus nog niks te zeggen over een exacte datum omdat er nog veel onzekerheden zijn in de filmindustrie door het coronavirus. Veel series en films zullen ook pas verschijnen in 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.