Beste kerstcadeaus 2018 - Kerstcadeautjes boven de 30 euro

Article
zondag, 16 december 2018 om 13:11
beste kerstcadeaus 2018 143528
Weet je nog steeds niet welk kerstcadeautje je kunt geven aan bijvoorbeeld je beste vriend of vriendin? Je kunt ook zelf nog op zoek zijn naar een cadeau om op je wenslijst te zetten. Misschien zit er wat tussen de beste kerstcadeaus van 2018 boven de 30 euro!

Assassin’s Creed Odyssey Kassandra of Alexios standbeeld

We beginnen ons lijst met de beste kerstcadeaus van 2018 met Assassin's Creed Odyssey! Voor spullen van Assassin’s Creed kun je terecht bij de Nederlandse website van Ubisoft. Hier vind je ook een standbeeld van Kassandra of Alexios die je kan kopen. Welke van de twee is je favoriet?
Kassandra staat klaar om haar vijand een verrassingsaanval te geven. Haar ouders hebben haar opgevoed als een strijder, maar ze heeft ook geleerd om iedereen te helpen. Is ze jouw favoriet of van iemand die je kent? Dan is dit 29 cm hoge standbeeld een leuk cadeau!
Je kunt ook kiezen voor Alexios, maar er zit wel een verschil tussen de twee beeldjes. Zo is het beeld van Alexios 32 cm hoog. Ook staat hij al in een vechthouding, alsof hij van een rots springt en op elk moment een vijand kan neerslaan. Je ziet duidelijk aan het standbeeld dat het Alexios is, terwijl Kassandra haar cape om heeft en meer op een Assassin lijkt.
Het standbeeld van Kassandra en het standbeeld van Alexios zijn voor € 59,99 te koop bij Ubisoft Store Nederland.
143529

Sonos One

Muziek is een belangrijk iets tijdens de feestdagen. De één draait het liefst al kerstliedjes wanneer Sinterklaas net het land in is. De ander heeft duidelijk genoeg van de kersthits, zoals “All I Want For Christmas” en “Last Christmas”.
Ken je iemand die dol is op kerstliedjes of graag naar de radio luistert? De Sonos One is een eenvoudige en goede speaker, die je fijn kunt gebruiken voor al je muziek.
Het apparaatje kan ook in de badkamer worden gebruikt, ontzettend fijn voor tijdens het douchen, want de speaker is vochtbestendig. Je kunt dus in heel het huis genieten van je favoriete muziek en radiozenders.
De Sonos One is een smart speaker, wat betekent dat je hem met je stem kunt besturen. Het installeren van het apparaat gaat ook gemakkelijk, maar dit kun je allemaal lezen in onze Sonos One review.
De Sonos One is voor €204 te koop op Sonos.com.
143530

Tetris lamp

Was, of ben je nog steeds, een echte fan van Tetris? Of ken je iemand die maar niet kon stoppen met het spel? Er bestaat een echte Tetris lamp waarvan je zelf de vorm kunt bepalen. Hier houd je je wel even mee bezig, want er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. De blokken komen namelijk in verschillende kleuren: rood, oranje, blauw, geel, groen en paars.
Sinds een paar dagen is Tetris voor de PlayStation 4 uitgekomen. Wij gaven de game een 9 in onze Tetris Effect review en noemde het verbluffend in alle opzichten. Speel je Tetris dus op je PlayStation 4 of probeer je nieuwe vormen te maken met de lamp?
Zodra de blokken in contact met elkaar komen, geven ze licht. Zo kun je dus elke dag een andere vorm maken. Deze creatieve Tetris lamp is te koop voor € 37,45 bij bol.com.
143531

Red Dead Redemption 2 telefoonhoesje

Rockstar verkoopt een hoop spullen rondom de populair game Red Dead Redemption. Fans hebben jaren moeten wachten op Red Dead Redemption 2, maar enkele maanden geleden kwam de game toch uit. Vanaf dat moment is het een veelbesproken game waar veel gamers plezier uithalen.
Met dit Red Dead Redemption 2 telefoonhoesje kun je laten zien wat voor gamer jij bent! Helaas is het hoesje alleen voor iPhone, maar het internet zit vol met hoesjes voor andere telefoons. Er zit geheid eentje voor jou tussen!
Het Red Dead Redemption 2 iPhone hoesje is te koop bij Rockstarwarehouse.com. De prijs zal verschillen per soort iPhone. Een hoesje voor een iPhone 8 is goedkoper dan een hoesje voor een iPhone X.
Red Dead Redemption 2 kun je ook nog steeds kopen voor de PlayStation 4 en Xbox one.
143532

Sony WI-SP500

Deze draadloze sportoordoppen zijn voor de echte fanatiekelingen. Sporten tussen de feestdagen door om die extra kilootjes maar kwijt te raken, of omdat je het fijn vindt, kan gemakkelijk met je favoriete muziek.
Je hoeft je geen zorgen te maken dat de draad van je oortje ergens achter blijft hangen. Deze oortjes zijn namelijk draadloos en daarom fijn om mee te sporten. Als je net lekker bezig bent met trainen is het ook niet fijn dat je oortjes dit verstoort.
De Sony WI-SP500 is in verschillende kleuren te koop bij onder andere MediaMarkt, maar voor een verschillende prijs. Voor de zwarte Sony WI-SP500 betaal je € 70,95. Voor de witte Sony WI-SP500 betaal je € 64,95. De gele Sony WI-SP500 kost € 60,99, terwijl de roze Sony WI-SP500 € 80,99 kost.
143533

Avengers canvas

De trailer van Avengers 4, de film die we nu Avengers: Endgame mogen noemen, is enkele dagen geleden uitgekomen. Is de paarse superschurk Thanos ook jouw favoriet of juist één van de Avengers? Je kunt posters kopen met de Marvel films als thema. Zo heb je een foto van de Avengers, Guardians of the Galaxy en Thanos bij elkaar (Infinity War). Je kunt ook kiezen voor Captain America tegen Iron Man (Captain America: Civil War).
Deze posters kun je mooi op canvas laten drukken voor een betere kwaliteit. Nu kun je naar de poster kijken terwijl je wacht totdat de film in de bioscoop draait.
Het doek van Infinity War en het doek van Captain America: Civil War zijn te koop bij Etsy voor een prijs vanaf € 35,57.
143534

Harry Potter badjas

Tijdens de feestdagen kan het behoorlijk koud worden. Om lekker warm op de bank te kunnen zitten voor je favoriete serie op Netflix, kun je een dekentje pakken. Je hebt ook de optie om een badjas aan te trekken. Een saaie badjas is ook maar niets, dus waarom zou je geen badjas kopen van je favoriete serie, film of game zoals deze Harry Potter badjas.
Heb je altijd deel willen uitmaken van de Harry Potter boeken en/of films? Dan zal er een kans zijn dat je kleding hebt dat geïnspireerd is op de verhalen van Harry Potter. Waarom zou je dan niet kiezen voor een Hogwarts badjas?
De Harry Potter badjas is te koop bij bol.com voor € 46,43.
143535

Razer Cynosa Chroma

Wie heeft er tijdens het gamen op een PC geen baat bij een goede toetsenbord? Razer brengt daarom vaker een toetsenbord uit en kwam dit keer met de Razer Cynosa Chroma. Wij omschreven het toetsenbord in onze Razer Cynosa Chroma review als een fijn toetsenbord met genoeg toffe opties. Zo zijn er genoeg handige extra's, denk aan het pauseren van je muziek met de F5 knop. Er zijn nog veel meer functieknoppen waarmee je verschillende dingen kunt aanpassen, maar dit leggen we uit in de review.
Daarnaast kun je helemaal los gaan met het licht dat je toetsenbord geeft. Iedere toets kun je een eigen kleur en effect geven. Een echte lichtshow bij jou thuis. Als je dit niet interessant vindt, kun je dit altijd weer aanpassen.
De Razer Cynose Chroma is te koop voor € 79,99 op Razer.com.
143541

Game of Thrones bordspel

Het laatste seizoen van Game of Thrones komt eraan. Wij zitten in ieder geval met smart te wachten op seizoen 8 en dit zijn onze redenen. Iemand die fan is van de serie zal seizoen 1 tot en met 7 al gezien hebben, dus is het niet handig om dit op dvd te kopen (behalve als dit de wens is).
Er is nog veel meer van Game of Thrones dan alleen de serie. Je hebt zelfs bordspellen voor een gezellig maar competitief spelavond. Je kunt één van de bordspellen kopen op de site van Fantasy Flight Games. Elk bord heeft dan zijn eigen verhaal, dus dit kan best vernieuwend zijn.
Als je liever een bordspel in het Nederlands hebt, kun je een Nederlands Game of Thrones bordspel kopen bij bol.com voor € 37,50. Een avond spelletjes spelen met een Game of Thrones gevoel, wie wil dat nou niet?
143542 1

Games

Als fan van Mario zal een game zoals voor de Switch ideaal zijn. Je kunt ook kiezen voor een game als en . Als je niet echt weet welke game het moet zijn kun je ook zoeken op het soort game. Wij hebben dan de , en voor de Switch.Heb je geen Switch en ben je op zoek naar games voor de PlayStation en Xbox? Dan hebben wij hier de en de voor je.

Beste kerstcadeaus 2018

Of je bezig bent met het zoeken naar een cadeautje voor iemand anders of met het maken van je wenslijst, tips en voorstellen zijn altijd handig. Dit waren daarom de beste kerstcadeaus van 2018. Heb jij nog iets anders op je lijstje staan, of iets wat je aan iemand gaat geven?