De top tien beste PS4 games van 2018 bestaat niet alleen maar uit games die op de PlayStation 4 zijn uitgekomen. Multiplatformgames zijn ook van de partij, maar dan wel als ze bijzonder mooi stralen op de PlayStation 4. Zonder verder oponthoud gaan we beginnen met de beste PS4 games van 2018.

10. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

We beginnen de lijst met beste PS4 games van 2018 met de game die je doet wensen dat je weer een zevenjarige snotaap was. We hebben het natuurlijk over het sprookje dat Ni No Kuni II: Revenant Kingdom heet waarin je met de goedgelovige Evan een koninkrijk opricht waarin iedereen lang en gelukkig kan leven. Een ambitieus plan van de kleine jongeman, maar het avontuur gaat van start.

Een sprookjesachtige JRPG is wat volgt met schattige monsters die je hier en daar een flinke tik moet verkopen. Dat kan door het vernieuwde en verbeterde vechtstysteem terwijl je wegdroomt bij de magische muziek die op de achtergrond opzwelt. Het is niet alleen één van de beste JRPG’s van het jaar, maar ook één van de beste PS4 games van 2018.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en PC.