Beste Game Mania Deals van dit moment - Met Trials Rising en Crackdown 3

  Er zijn een aantal mooie deals bij Game Mania op dit moment. Als gamer is het nooit verkeerd als een game in de aanbieding te halen is, aangezien het leven al duur genoeg is. De aanbiedingen variëren tussen nieuwe en oudere games, dus om het iets makkelijker te maken hebben wij de beste Game Mania Deals op een rij gezet.

  Sword Art Online: Fatal Bullet

  De nieuwste game uit de Sword Art Online games is nu in de aanbieding bij de Game Mania. Ondanks dat de game al meer dan een jaar geleden is uitgekomen is dit nu een van de beste deals bij de Game Mania, aangezien je op dit moment nog maar iets meer dan de helft van de normale prijs hoeft te betalen.

  Deze uitdagende game is gebaseerd op de originele anime van dezelfde naam, Sword Art Online. Dankzij deze game kun jij jouw eigen personage ontwerpen waarmee je het typische feelgood verhaal vol drama en plotwendingen zult gaan volgen. Sword Art Online: Fatal Bullet kost nu slechts 29,98 euro in plaats van 49,98 euro bij Game Mania. Meer informatie over deze game kun je vinden in onze Sword art Online: Fatal Bullet review.

  Strange Brigade Game Media

  Strange Brigade

  Wie had gedacht dat een reisje naar Egypte ooit zo goedkoop zou zijn? Alhoewel, voor de trip die je zou moeten maken om dit avontuur te beleven heb je ook een tijdmachine nodig. Strange Brigade speelt zich namelijk af in een setting van de jaren 30 in Egypte. Momenteel is de game in de uitverkoop en is het een van de beste deals van Game Mania.

  Je kunt de game namelijk nu in huis halen voor 19,98 in plaats van 29,98 bij Game Mania, dat is redelijk goedkoop voor een game die nog maar iets langer dan een half jaar uit is. Deze game is vooral aan te raden als je gek bent op gezamenlijk gamen; de game bevat een toffe vier-player co-op die zeer vermakelijk is. Of deze game iets voor jou is kun je lezen in onze Strange Brigade review.

  Far Cry New Dawn Superbloom Edition

  Far Cry New Dawn Superbloom Edition

  Far Cry New Dawn is nog maar een korte anderhalve maand uit en valt nu al onder een van de beste deals bij Game Mania. De Superbloom Edition van deze game is momenteel namelijk flink afgeprijsd van 44,98 euro naar 24,98 euro bij Game Mania. Deze Superbloom Edition bevat de Hurk Legacy Pack met daarbij een aantal cosmetische toevoegingen in de stijl van Hurk.

  Far Cry New Dawn is het nieuwste deel uit de Far Cry serie en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. De Superbloom Edition is momenteel zelfs goedkoper dan de normale versie bij Game Mania, dus het is goed om op dit moment je slag te slaan! Ben je benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Far Cry New Dawn review.

  Crackdown 3 Game Media

  Crackdown 3

  Crackdown 3 kwam net als Far Cry New Dawn zo ongeveer anderhalve maand geleden uit en is nu ook in de aanbieding bij Game Mania. Er zijn nogal wat gemengde gevoelens over deze game, dus als je nieuwsgierigheid telkens te groot blijkt te zijn is dit nu de perfecte kans om de game in huis te halen. Crackdown 3 kost nu namelijk maar 24,98 euro in plaats van 64,98 euro bij Game Mania.

  Dit maakt dus wel degelijk verschil, want er gaat veertig euro aan korting af. In Crackdown 3 ga je op pad als een agent voor de Agency. Het derde deel van deze franchise is tien jaar na het tweede deel uitgekomen en is meerdere malen uitgesteld tijdens de productie. Ben jij benieuwd of deze game iets voor jou is? Wij hebben een Crackdown 3 review geschreven waarin wij er alles over vertellen.

  Trials Rising Game Media

  Trials Rising Gold Edition

  Het lijkt wel alsof 24,98 vandaag een geluksgetal is, want ook Trials Rising Gold Edition is vandaag te koop voor 24,98 euro in plaats van 39,98 euro bij Game Mania. In deze game zul je met jouw motor meerdere obstakels tegenkomen en hopelijk overwinnen en dat terwijl de finishlijn in de palm van jouw hand ligt.

  Trials Rising is geen algemene racegame waarin je over een baan rijdt waar er zo nu en dan een aantal heuveltjes liggen. Trials Rising is namelijk een grote uitdaging voor jou en jouw zelfbeheersing. De game bestaat letterlijk uit vallen en opstaan en je kunt er veel plezier mee beleven, vandaar dat het een van de beste Game Mania deals van dit moment is. Nog niet overtuigd om deze game in huis te halen? Je kunt meer informatie lezen in onze Trials Rising review.

  Beste Game Mania Deals - Wat is er nog meer in de aanbieding?

  Dit zijn op dit moment de beste deals bij Game Mania. Toch is er nog een stuk meer in de aanbieding waar gamers van kunnen profiteren. Wat zijn momenteel de games die je goedkoop in huis kunt halen en kun gebruiken als de perfecte aanvulling voor jouw gameverzameling? Hieronder hebben wij nog een aantal aanbiedingen op een rij gezet.

  Meer van deze deals zijn te vinden op de sales pagina van Game Mania zelf. Er zitten een aantal mooie deals tussen waardoor jouw kast voor weinig geld kan worden aangevuld. Heb jij iets in de sale gekocht bij Game Mania? Laat het ons weten bij onze rubriek “wat heb jij deze week uitgespeeld of verkocht?”.

  Sword Art Online: Fatal Bullet

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.