PlayStation Store sales - Veel retro-titels in de aanbieding

Article
maandag, 01 april 2019 om 16:23
playstation store sales veel retro titels in de aanbieding 149095
De PlayStation Store heeft vaak leuke aanbiedingen. Naast grote titels zijn er ook vaak onbekende of hele oude games in de aanbieding. Op het moment heeft de PlayStation Store een groot aantal sales aan retro-games. Lees hier de beste van deze aanbiedingen.

10. Destroy All Humans

Destroy All Humans! is de PlayStation Store sale die op nummer 10 staat in onze lijst. In deze game ben je degene die een buitenaardse invasie leidt. Je speelt als de alien Cryptosporidium 137 en beschikt over een groot arsenaal aan buitenaardse wapens. Zo heb je naast normale straalgeweren ook een geweer dat anaalsondes afschiet.
Met telekinese kan Crypte voertuigen en ook dieren door de lucht gooien om zoveel mogelijk paniek te zaaien. Destroy All Humans is tot en met 4 april te kopen voor maar 6,99 euro. Het tweede deel van de reeks is voor dezelfde prijs aan te schaffen.
149096

9. Twisted Metal Black

Onze nummer 9 van beste retro PlayStation Store sales staat Twisted Metal Black. In dodelijke wedstrijden neem jij plaats in verschillende gevaarlijke auto’s. Deze zijn zo gemaakt om je op vele manieren te vermoorden. Snij je de banden van je tegenstander door? Of gooi je een vlammend vat met olie op de voorruit? Aan jou de keuze.
Deze titel kwam uit voor de PlayStation 2 en heeft een remaster gekregen op de PlayStation 4 met verbeterde graphics. De game is nu afgeprijsd van 9,99 voor maar 3,99 euro. Een klassieker die je voor die prijs niet kunt laten liggen.
149097

8. Patapon

Als almachtige leider commandeer je jouw leger aan eenogige volgelingen op een avontuur om hun land te heroveren. In Patapon speel je de drums op de maat van de muziek en geef je zo jouw leger opdrachten. Je leger zal steeds groter worden in meer dan 30 speelbare levels. Met speren, pijlen en zwaarden knokt jouw leger tegen de vijand.
Patapon was eerst 14,99 euro maar heeft nu een aanbieding waarmee je de game voor maar 4,99 euro kan downloaden in de PlayStation Store. Deze titel staat dan ook op nummer 8 van de beste retro PlayStation Store sales.
149098

7. Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood

Twee van de meest populaire titels uit de Castlevania-reeks zijn nu in de aanbieding bij de PlayStation Store sales. In Rondo of Blood speel je als Richter Belmont, afstammeling van een woeste clam van vampierjagers. In Symphony of the Night speel je als de zoon van Dracula, Alucard.
Castlevania is een van de inspiraties voor het maken van zogenaamde ‘Metroidvania’ games. Deze zijn een combinatie van Castlevania en Metroid. De twee bovengenoemde Castlevania games zijn samen voor maar 9,99 euro te downloaden uit de PlayStation Store.
149099

6. LocoRoco

In LocoRoco draai en kantel je de wereld om de wezentjes in veiligheid te brengen. Door puzzels en kleine hoeken en gaatjes baan jij je een weg door de wereld, maar pas op voor Moja, want zijn favoriete snack zijn LocoRoco. De game is simpel te bedienen met alleen de DualShock 4. Er komen geen knoppen of Joysticks aan te pas.
Je hoeft simpelweg de controller alleen te kantelen om door de levels heen te komen. Deze game is leuk om even plezier te hebben zonder al te veel na te hoeven denken. LocoRoco 2 heeft een remaster en is verkrijgbaar voor maar 4,99 euro in de PlayStation Store sales.
149100

5. The Jak and Daxter Collection

De fantastische avonturen van Jak and Daxter zijn nu te spelen op de PlayStation 4. De dappere held wordt vergezeld door zijn geniepige hulpje Daxter. De volledige reeks aan Jak and Daxter-games is nu te spelen op de PlayStation 4, aangezien zij een remaster hebben gekregen.
Op nummer vijf van onze PlayStation Store sales staat dan ook de complete collectie van Jak and Daxter. Hier zitten Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak 2, Jak 3 en Jak X: Combat Racing in. Voor maar 14,99 euro heb je deze vier geweldige retro-titels in huis.
149101

4. PaRappa The Rapper

Droom je er altijd al van om een bekende rapper te worden? Wil je straks stralen in een muziekvideo met dansende en twerkende dames? PaRappa The Rapper is een goed begin om in de rapscene te komen. Waarschijnlijk zul je met referenties van Chop Chop Master Union en Instructor Mooselini niet ver komen, maar je kunt het altijd proberen.
In PaRappa The Rapper probeer je om het hart van Sunny Funny te veroveren met de coolste beats. Je kunt de game nu voor maar 4,99 euro kopen in de PlayStation Store sales. PaRappa The Rapper 2 is nu ook voor maar 3,99 euro te kopen.
149102

3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

De klassieker Crash Bandicoot is nu te spelen op de PlayStation 4. In de games draai, spring en womp je een weg door de moeilijke wereld van Crash. De kleurrijke omgevingen zien er misschien onschuldig uit, maar vergis je niet want Crash Bandicoot is een extreem moeilijke game. Dit bleek ook uit onze poll van vorige week, waar je jullie vroegen om jullie favoriete moeilijke game.
De N. Sane Trilpgy van Crash Bandicoot met Crash Bandicoot 1, 2 en 3 heeft nu een flinke korting op de PlayStation Store sales. Eerst was deze bundel voor 39,99 euro te kopen, maar nu kost deze maar 21,99 euro tot en met 4 april.
149103

2. Spyro Reignited Trilogy

Op nummer twee van de retro PlayStation Store sales staat Spyro. De enige echte vuurspuwer is terug met een geweldige HD-remake op de PlayStation 4. Spyro Reignited Trilogy telt drie games, namelijk Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon. Red de verschillende rijken uit de klauwen van gevaarlijke schurken.
De trilogie van Spyro kwam al eerder uit op de PlayStation 2 en 3, maar is nu ook te spelen op de PlayStation 4. Voor een zacht prijsje van 29,99 euro kun je deze drie games nu in huis halen. Voorheen was de trilogie 39,99 euro. Deze aanbieding geldt tot en met 4 april.
149104

1. Grand Theft Auto: The Trilogy

Op nummer één van onze retro PlayStation sales staat de trilogie van Grand Theft Auto. De geweldige games van GTA zitten vol actie en een grote open wereld om te verkennen. Kruip in de huid van verschillende personages die het proberen te maken in de grote stad.
Of het nou in de drugshandel of bankovervallen is, in GTA kun je alles doen wat je hartje begeert. GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas zijn voor een prijs van 13,99 euro te downloaden in de PlayStation Store op de PlayStation 4.

De beste retro PlayStation Store sales op dit moment

Deze retro-games moet je wel gespeeld hebben. Tot en met 4 april 2019 zijn deze aanbiedingen geldig, dus wacht niet te lang voordat ze weer hun originele prijs krijgen.

Populair Nieuws