Dit zijn de beste films van 2017 volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste film van 2017 was, nu de deadline is verstreken is het tijd om de balans op te maken en te kijken waar iedereen op heeft gestemd. Uit alle parels hebben jullie een antwoord gekozen, dit zijn de beste films van 2017 volgens jullie!

  5. Kingsman: The Golden Circle

  Ondanks dat deze film minder goed werd ontvangen door de criticasters, vonden jullie het een prima film! The Golden Circle is het tweede deel in de reeks van Kingsman en wij hebben net als jullie genoten van de film!

  In The Golden Circle staan de Kingsman weer voor een gloednieuwe uitdaging. Wanneer de organisatie het hoofdkwartier verliest en de wereld gegijzeld wordt ontdekt de organisatie dat er een groep spionnen actief is in de Verenigde Staten. Met een goed gevoel voor humor en een paar toffe actiescènes zijn we met deze film verwend!

  Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac-Dune Entertainment LLC

  4. Wonder Woman

  De films van DC worden bijna altijd minder goed ontvangen dan de films van concurrent Marvel, maar dat mag de pret niet drukken! Volgens jullie is de film rondom deze vrouwelijke superheld één van de betere uit 2017 en heeft daarmee een plekje in de top 5 van beste films van 2017 weten te bemachtigen!

  Ook in onze Wonder Woman review kon je lezen dat we gecharmeerd waren van Gal Gadot als Diana, alias Wonder Woman, de heldin die uit haar paradijs wordt getrokken om het conflict in de buitenwereld te stoppen. Vechtend komt Diana achter haar ware lot en dat is fantastisch op beeld gezet door de actrice!

  Disney/Marvel

  3. Guardians of the Galaxy Vol. 2

  Nog een film met superhelden, aan jullie stemmen te zien was het een goed jaar voor de fictieve helden en Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft dan ook een plekje weten te pakken in deze top 5.

  Dit tweede deel van Guardians of the Galaxy gaat verder waar het eerste deel stopte en is net als zijn voorganger een groot succes. De verschillende personages worden goed in beeld gebracht en de special effects zijn weer van een hoog niveau. Een waardige opvolger!

  20th Century Fox

  2. Logan

  Het regent superhelden in het lijstje van beste films van 2017! Ook Logan heeft een plek hierin veroverd en dat is niet zo gek ook. Logan is namelijk de laatste film van Hugh Jackman als Wolverine en dat heeft gezorgd voor een emotioneel einde van de acteur aan de X-Men films.

  In Logan zie je een uitgeputte Wolverine strijden met zichzelf, de mutant wil het liefst verdwijnen van de wereld maar dit kan niet zomaar. Wanneer het leven van een jong meisje namelijk op het spel staat moet Wolverine zich fermen over de veiligheid van het meisje en de ernstig zieke Professor X.

  Universal Pictures

  1. Get Out & Star Wars: The Last Jedi

  Een gedeelde eerste plek! Zowel Get Out als de nieuwe Star Wars film hebben hetzelfde aantal stemmen gekregen van iedereen. De vraag was dan ook niet of deze twee films in het lijstje van beste films zouden komen maar op welke plek. Eén ding kunnen we in ieder geval zeggen, jullie hebben smaak!

  Als we beginnen bij Get Out, deze film is al gelijk prachtig mysterieus. Mocht je deze film nog niet hebben gezien dan moet je dat nu doen! Het enige wat we dan ook gaan verklappen over het verhaal is dat er een jongen met een donkere huidskleur zijn blanke schoonouders gaat ontmoeten. Een geweldige film die je op het puntje van je stoel laat zitten!

  Dan gaan we door naar The Last Jedi. Ja, wat valt er nog over te zeggen? Rian Johnson heeft met deze Star Wars een top film neergezet en zoals we ook in onze Star Wars: The Last Jedi review aanhaalde is het nieuwe deel in de franchise weer een toppertje!

  Beste films van 2017 - Staat 'ie ertussen?

  Dus, dit zijn volgens jullie de beste films van 2017! Staat de film waar jij op hebt gestemd erussten of niet? Laat ons weten of jouw favoriete film in het lijstje te vinden is!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.