Alles wat we weten over The Falcon and The Winter Soldier

Article
donderdag, 18 maart 2021 om 15:00
falcon winter soldierf1615539564
The Falcon and The Winter Soldier verschijnt aankomende vrijdag op Disney+. Voor het gemak hebben we alles wat we weten over de nieuwe Marvel serie alvast op een rijtje gezet zodat we een beetje weten wat we kunnen verwachten.
Nog een paar avondjes slapen en dan kunnen we genieten van The Falcon and The Winter Soldier. De Marvel serie zal het verhaal vertellen over de avonturen van de twee superhelden nadat hun beste vriend Captain America zijn schild heeft opgehangen. Aan het einde van Avengers Endgame stopt Captain America namelijk als superheld en geeft hij zijn iconische schild aan The Falcon.
We weten nog niet alle details over The Falcon and The Winter Soldier, maar we weten net genoeg om toch eigenlijk wel een redelijk duidelijk beeld van de serie te krijgen. Alles wat we weten tot nu toe hebben we voor het gemak even op een rij gezet zodat we weten wat we kunnen verwachten van de nieuwe serie. Aangezien het The Falcon and The Winter Soldier allebei militairen zijn van beroep hebben we in ieder geval één garantie al.
tag 103 04096 r 524f4ee2f1615895243

Meer actie dan WandaVision

Waar WandaVision een soort van parodie was op meerdere sitcoms en een humoristische toon moest hebben, is The Falcon and The Winter Soldier echt gericht op actie. Dat weten we dankzij Emily VanCamp die in de nieuwe Marvel serie weer de rol van Sharon Carter zal oppakken. Deze rol heeft ze eerder gespeeld in Captain America: Civil War en Captain America: The Winter Soldier. Het is dus ook wel duidelijk wat haar verbindt met de twee superhelden.
The Falcon and The Winter Soldier zal veel gaan draaien om het opvolgen van Captain America en welke van de twee vrienden meer geschikt is voor die taak. Baron Zemo zal de grote schurk zijn in de serie en hem kennen we natuurlijk al uit Captain America: Civil War, waar hij The Winter Soldier controleert. Er lijkt dus genoeg reden te zijn voor een flinke knokpartij, aan de karakters ligt het in ieder geval niet.
tag 101 01763 r3 4845d50ff1699616848

Een aantal cameo's

Naast de bekende karakters zoals Baron Zemo en Sharon Carter weten we in ieder geval dat we ook al een bijzondere cameo kunnen verwachten in The Falcon and The Winter Soldier. Wat we weten is dat niemand minder dan Don Cheadle zal verschijnen als War Machine in de nieuwe Marvel serie. Welke rol hij precies gaat vervullen in het verhaal is niet duidelijk, maar gezien de militaire achtergrond van alle karakters zal het wel iets te maken hebben met het leger of de Avengers.
Toch zal War Machine niet de enige cameo in The Falcon and The Winter Soldier zijn. Wat we weten sinds WandaVision is dat Marvel ook in het format van een serie een konijn uit de hoge hoed kan toveren en dus mag je weer rekenen op een gigantische hoeveelheid aan verwijzingen en cameo's. Zo zijn er op het internet al meer dan genoeg theorieën te vinden van fans over hoe de nieuwe Marvel serie zou eindigen, lang hoeven we in ieder geval niet meer te wachten om te zien wat er klopt.
tag 102 11490 r 3dfc4814f1615896370

Alles wat we weten over de lengte

Dit is best wel een lastig punt voor The Falcon and The Winter Soldier, want er wordt veel gespeculeerd over de lengte van de nieuwe Marvel serie. Gelukkig is daar altijd dan weer Kevin Feige om ons te vertellen hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit. Volgens Feige mogen we zes afleveringen verwachten die ieder tussen de 45 en 55 minuten zullen duren, meer dan genoeg vermaak voor iedere Marvel fan dus.
Nog iets wat we weten is dat het budget voor The Falcon and The Winter Soldier enorm hoog ligt. Als je dan bedenkt dat de serie meer actie moet bevatten en dat in maar zes afleveringen moet doen, dan kan je er rustig van uitgaan dat de Marvel serie meer dan genoeg spektakel zal leveren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, zeker niet met het laatste gerucht wat deze week verschenen is.
Zo zouden we een tweede seizoen van The Falcon and The Winter Soldier kunnen verwachten. Wat we weten is dat WandaVision voorlopig geen vervolg krijgt en dus is het ergens wel een beetje raar als ze nu al praten over een tweede seizoen van een serie die nog niet eens uit is. Laten we hopen dat we aankomende vrijdag weer de neiging hebben om iedere vrijdag weer aan ons beeldscherm geplakt te zitten zoals met WandaVision, dan komt het allemaal wel goed.

Populair Nieuws