Budget The Falcon and the Winter Soldier is enorm

News
maandag, 04 januari 2021 om 14:30
falcon winter soldierf1615539564
Het budget voor de aankomende Marvel serie The Falcon and the Winter Soldier is gigantisch. Dit geeft George St-Pierre aan in een interview met Inspired Traveler. Het is voor hem het grootste project waar hij ooit aan meegewerkt heeft, wat voor een stuk meer acteurs het geval zal zijn.
In het interview vertelt de gepensioneerde MMA-vechter dat hij nog nooit aan zoiets groots meegewerkt heeft. De verwachtingen voor de serie zijn dan ook erg hoog. The Falcon and the Winter Soldier is na WandaVision het eerstvolgende Marvel project die uit zal komen in 2021 op Disney+. We zijn allemaal natuurlijk ontzettend benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Wat gaan we zien?

The Falcon and the Winter Soldier zal gaan over Sam Wilson, the Falcon, en Bucky Barnes, the Winter Soldier. In Avengers: Endgame kregen we te zien hoe Captain America zijn schild aan Sam gaf. We wisten meteen dat dit de start zou zijn van een nieuw verhaal, wat van start zal gaan in deze serie. Waar The Falcon and the Winter Soldier precies over zal gaan is nog onbekend, maar we weten wel dat Daniel Brühl weer de rol van antagonist Helmut Zemo gaat spelen. We hopen zo snel mogelijk meer nieuws te krijgen en misschien zelfs een trailer.

Problemen met corona

De serie heeft het niet makkelijk gehad met de pandemie. Waar The Falcon and the Winter Soldier in eerste instantie gepland stond voor augustus 2020, is dit ondertussen 19 maart 2021 geworden. Hoewel dit gelukkig al redelijk dichtbij is, zou het altijd nog een keer uitgesteld kunnen worden. Gelukkig lijkt deze releasedatum vast te staan na de laatste opnames. Daarmee lijkt 2021 het jaar te worden waarbij Disney+ pas écht van start gaat.