Chris Evans keert niet terug als Captain America

  Een aantal weken geleden kwamen er flink wat geruchten voorbij dat Chris Evans terug zou keren in het Marvel Cinematic Universe. Hij zou weer de rol van Captain America op gaan pakken voor één of twee films.

  Paramount Pictures

  Eerder had Chris Evans al gereageerd op de geruchten, het zou voor hem ook spontaan nieuws zijn. Het leek er dus al op dat de geruchten weinig grond hadden, maar nu heeft zelfs Marvel Studios laten weten dat de originele acteur van Captain America geen terugkeer zal maken. De geruchten impliceren dat hij terugkomt als Captain America, maar als we het einde van Avengers: Endgame bekijken, is het een hele kleine kans.

  Tuurlijk, hij zou terug kunnen komen in films als een cameo of extra personage, maar deze ideeën zijn dus al beëindigt doordat Marvel heel duidelijk liet weten dat hij niet terugkeert in de MCU.

  The Falcon and The Winter Soldier

  De geruchten zijn waarschijnlijk begonnen met de eerste trailers van The Falcon and The Winter Soldier. De Disney+ serie gaat tenslotte over wie de rol aan gaat nemen als de ‘nieuwe’ Captain America. Ook de acteurs van de serie die morgen voor het eerst te zien is, hebben gereageerd op de situatie. Beide waren ze verbaasd over hoe de geruchten zo groot konden zijn en als het ergens waar zou zijn, hadden ook zij dit niet eens geweten. Volgens de acteurs is Chris Evans altijd deel van het MCU, hij is tenslotte de enige, echte, Captain America.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.