War Machine mogelijk in Falcon and The Winter Soldier

News
donderdag, 04 februari 2021 om 13:00
the falcon and the winter soldier logo croppedf1607669954
Terwijl we nog bezig zijn met het kijken van Wandavision staat de volgende Marvel serie alweer klaar. Falcon and The Winter Soldier komt in maart uit en het is mogelijk dat we War Machine gaan zien in de serie.
Dat War Machine zijn eigen serie op Disney+ krijg in de vorm van Armor Wars wisten we al, maar nu is bekend geworden dat hij mogelijk ook verschijnt in Falcon and The Winter Soldier. Don Cheadle zou zijn rol als de gepantserde superheld weer oppakken om een kleine verschijning te maken in Marvel serie die in maart verschijnt op Disney+. Met het gigantische budget wat ze hebben voor de serie zou het ook niet lastig zijn om Don Cheadle te overtuigen om zijn War Machine kostuum weer aan te trekken.
Zijn verschijning zou geen hele grote verrassing zijn. War Machine heeft namelijk nogal wat geschiedenis met Falcon and The Winter Soldier. De superhelden stonden lijnrecht tegenover elkaar in Captain America: Civil War. Een confrontatie die uiteindelijk dramatische gevolgen had voor War Machine piloot James Rhodes. Aangezien Falcon and The Winter Soldier toch een beetje de opvolgers zijn van Captain America en War Machine een soort vervanging is van Iron Man zou het niet gek zijn als een nieuwe confrontatie aanstaande is.
falcon winter soldierf1615539564

War Machine's eigen serie

Zoals eerder gezegd krijgt War Machine op gegeven moment zijn eigen serie in de vorm van Armor Wars. Dat hij mogelijk verschijnt in Falcon and The Winter Soldier kan ook een aanzetje zijn voor zijn verhaal in deze toekomstige disney+ serie. Dat andere superhelden verschijnen in de verschillende series van Marvel is niet gek, we zagen het eerder namelijk ook met de films. Zo weten we dat er nog een verrassende cameo aankomt in WandaVision.