The Falcon and the Winter Soldier krijgt mogelijk tweede seizoen

News
dinsdag, 16 maart 2021 om 10:30
the falcon and the winter soldier screenf1615885418
Disney is nu echt los gegaan op haar streamingdienst met meerdere exclusieve series en deze week komt daar bovendien The Falcon and the Winter Soldier bij. De nieuwe Marvel show kan mogelijk zelfs een tweede seizoen krijgen.
Disney+ heeft moederbedrijf The Walt Disney Company zeker geen windeieren gelegd. In slechts anderhalf jaar tijd heeft de streamingdienst de mijlpaal van 100 miljoen abonnees bereikt en Disney gaat dan ook vol inzetten op streaming. Zo wil de mediagigant elk jaar minimaal 100 nieuwe titels naar het platform brengen. Volgens prognoses zal Disney+ daarmee zelfs Netflix overtreffen in een paar jaar tijd.
Eén van de nieuwe series waarmee Disney veel nieuwe kijkers naar de dienst probeert te trekken is The Falcon and the Winter Soldier. In de Marvel show krijgen de twee helden een stuk meer screentime dan in de films, zodat fans ze beter kunnen leren kennen. Hoewel er nog geen groen licht is voor een tweede seizoen, zegt regisseur Kari Skogland in gesprek met The Direct dat er nog genoeg avonturen te vertellen zijn voor een volgend seizoen.

Eigen avontuur voor The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier maken bij hun debuut op Disney+. De serie gaat namelijk van start op 19 maart op de streamingdienst. In de serie moeten de Falcon (Anthony Mackie) en de Winter Soldier (Sebastian Stan) samenwerken in missies over de hele wereld, om de anti-patriottistische groep The Flag-Smashers te verslaan. Ook zal Helmut Zemo (Daniël Bruhl), de villain die we kennen uit Captain America: Civil War, weer zijn opwachting maken in de serie.