5 jonge actrices en acteurs onder de 25 om in de gaten te houden

Article
zondag, 31 januari 2021 om 11:00
tomf1611316026
Vanwege corona komen er de laatste tijd vrij weinig nieuwe films uit en worden bijna alle releases uitgesteld. In die tussentijd willen we niet blijven stilzitten en daarom blikken we vandaag alvast voorruit. Wat zijn de vijf grootste talenten in de filmwereld? Welke jonge acteurs of actrices onder de 25 moeten we de komende tijd in de gaten houden?

Jaden Smith (juli 1998)

We beginnen dit overzicht met de 22-jarige Jaden Smith. Ondanks zijn jonge leeftijd was Smith al te zien in films als The Karate Kid, Life in a year en The Pursuit of Happiness. Dit deed hij allemaal niet onverdienstelijk, maar het feit dat Will Smith zijn vader is zal ook wel hebben meegeholpen.
Desondanks heeft hij voor z’n leeftijd al een aardig cv opgebouwd en zien we hem de komende jaren wellicht vaker voorbijkomen.

Xolo Maridueña (juni 2001)

Wie we ook zeker in de gaten moeten houden is Xolo Maridueña. Deze naam zegt waarschijnlijk niet iedereen meteen iets, maar hij werd bekend als Miquel Diaz in Cobra Kai.
De serie Cobra Kai is op Netflix een groot succes en Maridueña heeft één van de grootste rollen. De komende jaren zien we hem nog vaak voorbijkomen in de serie en wie weet wat hem daarna allemaal nog te wachten staat.
netflix mediaf1609245790

Lily-Rose Depp (mei 1999)

We begonnen met twee jonge acteurs, maar er zijn natuurlijk ook jonge actrices die we in de gaten moeten houden. Eén daarvan is de 21-jarige Lily-Rose Depp. Depp is pas 21 maar was al te zien in films als The King, Yoga Hosers en L’Homme Fidéle.
Lily Rose heeft hetzelfde voordeel als Jaden Smith, ze heeft namelijk ook een bekende vader. Aan de hand van de achternaam kun je het al een beetje raden, haar vader is namelijk niemand minder dan Johnny Depp.

Tom Holland (juni 1996)

Dit overzicht zou niet compleet zijn zonder deze acteur en hij staat er dan ook zeker in. Tom Holland is pas 24 jaar, maar nu al wereldberoemd. De Britse acteur was vorig jaar te zien in de Netflix film The Devil All the Time, maar is vooral bekend als Spider-Man.
Tom Holland was al te zien als Spider-Man in Spider-Man Homecoming, Far From Home, de laatste twee Avengers films en Captain America: Civil War. Daarnaast zal die dit jaar ook te zien zijn in Spider-Man 3.

JD McCracy (juli 2007)

Tot slot sluiten we af met de jongste acteur van allemaal. JD McCracy is pas 13 jaar oud, maar heeft nu al een aardig CV. De jonge acteur was te zien in films als The Paynes en Little, maar werd vooral bekend als Simba in The Lion King.
McCracy was bij het opnemen van The Lion King nog maar elf jaar oud, wie weet wat deze jonge vent allemaal nog te wachten staat.