‘No Time to Die uitgesteld naar november 2021’

  Het rampjaar 2020 hebben we achter ons gelaten, maar 2021 is tot zover niet veel beter. Het coronavirus hebben we nog steeds niet onder controle en in de Verenigde Staten wordt het er ook niet veel gezelliger op. Helaas moeten we jullie vandaag weer teleurstellen, want James Bond: No Time To Die wordt zo goed als zeker weer uitgesteld.

  Universal Pictures International

  No Time to Die wordt weer uitgesteld

  Dit vervelende nieuws meldt de Amerikaanse website Deadline. De Bond-film zou eigenlijk al lang uit moeten zijn, maar werd door corona keer op keer uitgesteld. Uiteindelijk werd de film verschoven naar april 2021, maar ook dat lijkt het niet te worden.

  Overigens was de film al bijna naar Netflix of Apple TV gegaan, maar MGM vroeg naar verluidt te veel geld (een slordige 800 miljoen dollar). Recent was er trouwens wel goed nieuws voor de Bond-fans, want de ontwikkelaar van Hitman gaat een James Bond game maken.

  Wanneer kunnen we de film verwachten?

  De potentiële kaskraker staat op dit moment nog op de planning voor april 2021, maar wordt zo goed als zeker uitgesteld tot november 2021. Momenteel wordt de wereld nog steeds geteisterd door het coronavirus en met de opkomst van de Britse variant ziet het er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. We mogen hoogstwaarschijnlijk dus nog minimaal een klein jaartje wachten op No Time to Die.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.