Spider-Man 3 Far From Home sequel uitgesteld door Uncharted film

News
vrijdag, 24 juli 2020 om 14:00
far from home trailer breakdown endgame spoilers 150539
Spijtig nieuws voor Marvel en Spider-Man 3 fans. Sony Pictures heeft aangekondigd dat de Far From Home sequel is uitgesteld van 5 november 2021 tot 17 december 2021. Tom Holland heeft eerst andere verplichtingen.
Tom Holland heeft het te druk om straks de studio in te duiken voor Spider-Man 3. We moeten dus nog even geduld hebben voor we een Far From Home sequel in de bioscopen kunnen verwachten. Hij moet eerst een andere hoofdrol vertolken! Voordat hij aan de slag kan met die film, moet hij eerst zijn avonturen in het lang verwachtte Uncharted afronden.

Uncharted film eist vertraging Spider-Man 3

Nee, niet de game. Een verfilming van de game! Tom Holland zou eerst Uncharted opnemen voordat hij opnieuw Peter Parker werd. Het nog niet getitelde vervolg op Spider-Man: Far From Home zou oorspronkelijk op 16 juli 2021 in de bioscoop verschijnen. Dat laatste verandert, omdat de opnames van Uncharted nog niet is opgestart.
De productie van de Uncharted-film, waarin Holland Nathan Drake zal spelen, is nog niet begonnen. Het is nog onduidelijk wanneer deze van start gaat. Voordat Tom Holland heeft geschitterd als Nathan Drake, kan hij niet Spider-Mans pakje aandoen voor een nieuwe Spider-Man 3 film binnen het Marvel Cinematic Universe. Een Sony-vertegenwoordiger heeft bevestigd dat de voorbereidingen van Uncharted aan de gang zijn. Daarna is er tijd voor de nieuwe Far From Home sequel waarin Tom Holland de straten veilig maakt als Spider-Man.

Tom Holland in Far From Home sequel

Spider-Man: Far From Home was een groot succes en wist ruim 1 miljard op te halen in de bioscopen. Sony wil 'snel starten', en hoopt dit succes uiteraard te evenaren met de Far From Home sequel. Ondertussen werkt Sony ook aan een andere Spider-Man titel. Er wordt ook hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuwe Into The Spiderverse sequel.