De toekomst van Rockstar, GTA 6 en meer

Article
zondag, 31 januari 2021 om 12:00
gta 6 releasef1579595428
Rockstar Games behoort tot de grootste gameproductiebedrijven in de wereld. Het bedrijf bracht een aantal gigantische titels uit, zoals de GTA en Red Dead Redemption games. Ook de meest recentelijke game die ze uitbracht, Red Dead redemption II, was een ongelofelijk groot succes. Vandaag gaan wij bespreken wat we in de toekomst kunnen verwachten van dit gigantische bedrijf.
Al jaren is Rockstar Games een hele grote naam in de gamewereld en dat is natuurlijk zeker niet voor niets. Als deze naam genoemd wordt bij een game trekt dit automatisch meer spelers. Dit zal nog wel even zo blijven, want er zullen nog een aantal grote titels aankomen in de toekomst.

Online modus

Een groot deel van het succes van Rockstar in de laatste jaren komt natuurlijk van de gigantische titels GTA V en Red Dead Redemption II. Deze twee spellen werden hoe dan ook al ontzettend veel gespeeld, maar dankzij de online modus die beide games hebben blijven mensen het ook een stuk langer en meer spelen. Daarom zijn de mensen bij Rockstar heel erg veel bezig met het onderhouden van de online versies van de games en dat lijkt nu ook zeker een prioriteit te zijn van het bedrijf.
Aan GTA Online werd de afgelopen jaren ontzettend veel verbeterd en de game, die ondertussen al ruim zeven jaar uit is, wordt hierdoor nog steeds veel gespeeld. Ook komen er nog altijd meer missies en mogelijkheden uit. Het lijkt er nu op dat Red Dead Online een aantal verbeteringen zal gaan krijgen in de komende tijd. De komende jaren zal dit in ieder geval een grote bezigheid zijn van Rockstar Games, maar ze hebben waarschijnlijk nog een stuk meer plannen gemaakt voor ons!
red dead redemption 2 5aeae3c409f5cf1577301521

GTA 6

Hetgeen van Rockstar Games waar we allemaal het meest op aan het wachten zijn, is natuurlijk Grand Theft Auto 6. GTA 5, de laatste game uit de reeks, kwam uit in 2013, dus velen van ons zouden een nieuwe game geweldig vinden. GTA 5 is nog altijd erg populair, maar de vraag naar een zesde deel wordt steeds groter en groter. Toch weten we nog vrijwel niets over GTA 6. De game is namelijk nog niet officieel aangekondigd door Rockstar.
De afgelopen jaren kwam het ene na het andere gerucht uit over GTA 6, maar er is bijna niets officieel en veel van deze geruchten bleken achteraf niet waar. Zo werd er bijvoorbeeld gedacht dat GTA 6 rond dezelfde tijd uitgebracht zou worden als de next-gen consoles. Dit is natuurlijk niet gebeurd. Nu wordt er beweerd dat de game in 2021 uit zal gaan komen, maar ook dit is nog niet bevestigd door Rockstar.
gta v main charactersf1623854617
Wij hopen snel meer nieuws te krijgen over GTA 6 en andere Rockstar Games projecten en zullen jullie uiteraard op de hoogte houden. Wat verwachten jullie van de toekomst van Rockstar? Gaan we snel meer te weten komen over GTA 6? Laat ons jullie mening weten met een reactie!