5 dingen die wel willen zien in de James Bond games!

  Eind vorig jaar werd bekend dat IO Interactive, de ontwikkelaar van Hitman bezig is met een James Bond game genaamd Project 007. De game wordt eind 2021, begin 2022 verwacht en het lijkt er sterk op dan de ontwikkelaar nog een aantal Bond games gaat maken. Naar verluidt zou IO Interactive een compleet ‘James Bond-universum’ willen creëren. Maar wat willen wij graag zien in deze games? Dit zijn 5 dingen die we willen zien in de James Bond games!

  DANJAQ, LLC AND MGM.

  Daniel Craig, Sean Connery, Pierce Brosnan en Roger Moore

  Eind januari kon je op XGN al lezen dat IO Interactive voor Project 007 een nieuwe James Bond gaat creëren. De bond krijgt een ander uiterlijk en lijkt dus bijvoorbeeld niet op een Daniel Craig. Maar desondanks zouden we het toch erg vet vinden als een Daniel Craig, Sean Connery, Pierce Brosnan of Roger Moore in de game voorbij komt. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je kan kiezen met welke Bond je wilt spelen, maar we zouden het ook al erg tof vinden als deze heren bijvoorbeeld een soort cameo in de game krijgen.

  PlayStation, Xbox, Nintendo en pc?

  Hoewel er al wel wat details bekend zijn over de eerste game is het nog niet bekend voor welke platforms de game uitkomt. Hoogstwaarschijnlijk zou dit in elk geval voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series zijn, maar eigenlijk hopen we ook dat de game voor de PS4, Xbox One en Nintendo Switch uitkomt. Op deze manier hebben een hoop extra mensen plezier van de game.

  Overigens is het best aannemelijk dat Project 007 naar de Nintendo Switch komt. Hitman 3, de laatste grote game van IO Interactive kwam namelijk ook op de Nintendo Switch uit.

  Online

  We hebben er alle vertrouwen in dat IO Interactive een aantal mooie James Bond games weet uit te brengen. Ze gaan een eigen universum creëren en hebben hiermee al een aardige indruk. Maar we hopen ook dat er een sterke online gameplay komt voor de games. Het zal voor de ontwikkelaar nog best even puzzelen worden, aangezien het nergens op slaat als je met een flink aantal Bonds tegelijk speelt. Maar een goede online gameplay maken de games toch wel echt af.

  Een eigen soundtrack

  Door de jaren heen zijn er al tientallen Bondfilms verschenen. De films zijn stuk voor stuk allemaal erg goed, maar wat de films wat ons betreft echt afmaakt is de soundtrack. Voor elke film wordt er weer een grote artiest of band gestrikt die een Bondnummer maakt. Paul McCartney heeft dit bijvoorbeeld al gedaan, maar ook Tina Turner, Sheryl Crow, Madonna, Chris Cornell, Adele en Sam Smith.

  Hoe vet zou het zijn als Project 007 een eigen soundtrack krijgt? Een grote artiest of band die speciaal voor de game een nummer uitbrengt. Dat zou toch de perfecte opening zijn voor een Bondgame?

  De kwaliteit van Hitman

  Tot slot eindigen we misschien een beetje met een open deur, maar desondanks is het toch erg belangrijk. De games worden ontwikkeld door IO Interactive, die recent nog Hitman 3 uitbracht. Hitman 3 viel bij ons erg goed in de smaak en kreeg van onze collega Stefan Stuursma een acht op schaal van tien in onze review.

  Deze kwaliteit verwachten wij eigenlijk ook in Project 007 en de games die daarna nog volgen. Nogmaals, het is misschien een beetje een cliché, maar laat het alsjeblieft niet een soort Cyberpunk 2.0 worden.

  Project 007

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.