Ontwikkelaar Hitman kondigt James Bond game aan: Project 007

  We moeten nog heel even wachten op de 007 film 'No Time to Die'. Maar ondertussen is er wel groot nieuws voor de James Bond fans. Er is namelijk een echte 007 game aangekondigd. De game wordt gemaakt door IO Interactive, onder andere bekend van Hitman.

  Een prachtige aankondiging voor de next-gen

  IO Interactive bracht dit nieuws plotseling naar buiten, op de dag dat de PlayStation 5 eindelijk gelanceerd werd. De ontwikkelaar deelt met ons meteen een trailer van de nieuwe Bond game ‘Project 007’. De gloednieuwe trailer is helaas nog wel een teaser trailer, heel veel krijgen we dus nog niet te zien. Maar het belooft in elk geval voor moois voor de next-gen.

  De makers van Hitman + de kwaliteit van 007?

  De game ‘Project 007’ komt dus uit de koker van IO Interactive. Deze Deense spellenontwikkelaar is bij het grote publiek vooral bekend geworden met de Hitman reeks. De nu al veelbelovende game ‘Hitman 3’ wordt begin volgend jaar door IO Interactive uitgebracht. Als de ontwikkelaar de kwaliteit van 007 weet te combineren met de leuke games van Hitman, dan staat ons nog veel moois te wachten.

  Project 007

  Er was dit jaar al veel te doen om James Bond. De nieuwste James Bond film ‘No Time to Die’ stond namelijk in eerste instantie al voor begin 2020 op de planning. Uiteindelijk gooide corona roet in het eten. De film werd uiteindelijk een paar keer uitgesteld en ging op een zeker moment zelfs bijna naar Netflix. Als het allemaal niet nog verder uit de hand loopt qua corona, kan de nieuwste James Bond film in april 2021 in première gaan. Maar wel of geen premiere in april, we krijgen vroeg of laat hoe dan ook de nieuwe James Bond game ‘Project 007’.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.