Epic schikt rechtzaak 14-jarige Fortnite cheater

News
donderdag, 11 februari 2021 om 14:30
epic gamesf1645113725
Het is ondertussen weer een tijdje geleden dat we er wat over gehoord hebben, de 14-jarige Youtuber CBV die geband was vanwege valsspelen in Fortnite. In de zaak met de Fortnite cheater is nu een schikking getroffen.
De 14-jarige youtuber CBV kreeg het aan de stok met Epic toen hij filmpjes gaan maken van zijn speelsessies in Fortnite waarin hij overduidelijk aan het valsspelen was. Volgens Epic waren deze filmpjes op Youtube ook ter promotie van zijn hacks en cheats, en dus vond de uitgever het noodzakelijk om hem levenslang te bannen. Daar liet Epic het alleen niet bij, ze besloot ook nog een rechtzaak te beginnen tegen de 14-jarige CBV.
Sommige mensen zullen het misschien een beetje kinderachtig vinden van Epic om een 14-jarige voor de rechter te slepen, maar de grote uitgever heeft vaak genoeg duidelijk gemaakt dat ze iedere Fortnite cheater hard aanpakken. De zaak is nu in ieder geval geschikt, maar het is nog niet bekend wat er precies afgesproken is tussen de 14-jarige Fornite cheater en Epic.

Meerdere rechtzaken

Epic heeft niet alleen een beroemde rechtzaak tegen een 14-jarige Fortnite cheater. De uitgever en ontwikkelaar is vorig jaar ook in een conflict met Apple geraakt over microtransacties in de app store van de techgigant. In dit geval is Apple de rechtzaak gestart tegen Epic in plaats van de andere kant op. We wachten nog steeds met ingehoude adem op de uitkomst van dit gevecht tussen titanen, maar een ding lijkt wel zeker, een schikking tussen Apple en Epic lijkt allang verleden tijd, vanaf juli weten we meer. Het is dan ook wel wat groter dan een simpele Fortnite cheater.

Populair Nieuws