Hitman 3 en Control komen naar de Nintendo Switch

  Goed nieuws voor iedereen met een Nintendo Switch, want Hitman 3 en Control worden binnenkort beschikbaar op de draagbare console. Opvallend genoeg worden de games gestreamd vanuit de cloud. Nintendo heeft de games aangekondigd tijdens een Nintendo Direct Mini presentatie.

  Probeer de games eerst gratis uit

  Mocht je nou in bezit zijn van een Nintendo Switch en één van deze games leuk vinden dat wordt het alleen maar mooier. Je kan de cloud service namelijk nu downloaden en de games op die manier al een beetje uitproberen. Je kunt de spellen namelijk voor een bepaalde periode gratis spelen. Vergeet voor het spelen van deze games niet dat het om cloud streaming gaat, een goede internetverbinding is dan ook een pré.

  Wanneer kan ik ze spelen?

  Control is op andere platformen al sinds augustus 2019 te spelen, en de Switch versie is dan ook nu meteen beschikbaar. Hitman 3 komt op de overige platformen pas op 20 januari 2021 uit. Er is nog geen officiële releasedatum voor Hitman 3 op de Nintendo Switch, maar de verwachting is dat het ook rond die datum zal zijn.

  Hitman

  De eerste game uit de Hitman reeks kwam al uit in het jaar 2000. De eerste Hitman genaamd Hitman: Codename 47 kwam destijds alleen uit voor de pc. Vervolgens kwamen de jaren daarop nog tien vidoegames van Hitman uit. De nieuwste game: Hitman 3, wordt alweer de elfde game in de franchise. Naast alle games zijn er ook nog twee Hitman films uitgebracht: Hitman in 2007 en Hitman: Agent 47 in 2015.

  Control

  In tegenstelling tot Hitman is Control een gloednieuwe franchise. De game kwam vorig jaar uit voor de PC, Xbox One en PS4, maar daar komen dit jaar dus een paar extra platformen bij. Control is nu namelijk niet alleen uitgekomen voor de Nintendo Switch, maar zal in november ook een upgrade krijgen voor de Xbox Series X en PlayStation 5. Daarvoor heb je alleen wel het vernieuwde Control Ultimate Edition nodig.

  Hitman 3

  Verkijgbaar vanaf 20 january 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.