5 aanraders op HBO Max die je moet zien!

Article
woensdag, 08 maart 2023 om 13:00
go1 6400f9abe2713f1677786497
Het HBO Max aanbod bevat populaire series als The Last of Us en Game of Thrones. Maar naast deze voor de hand liggende series, heeft de streamingdienst nog meer content te bieden. Deze vijf aanraders moet je dan ook zeker checken op HBO Max!

THE WEEKND: LIVE AT SOFI STADIUM

Naast een boel films en series, zijn er op HBO Max ook concerten te vinden. Zo ook van de grootste artiest van het moment: The Weeknd. In deze special is het gehele optreden van de artiest in het SoFi Stadium in Los Angeles te zien. Dit is een recent optreden en de special is ook pas in februari op de streamingdienst gekomen.
De zanger van de band speelt dus voornamelijk liedjes van zijn meest recente album, Dawn FM. Als je dus altijd al een The Weeknd concert had willen zien, kun je dit nu vanuit je woonkamer doen. De streamingdienst heeft wel vaker dit soort specials. Naast het optreden van The Weeknd, is ook Lizzo: Live in Concert te vinden in het HBO Max aanbod.

Injustice

Na een concert van The Weeknd, gaan we nu naar totaal andere soort content van HBO Max, namelijk DC. Als onderdeel van Warner Bros., staat HBO Max vol met films en series van DC, waaronder dus Injustice. Dit is een animatiefilm gebaseerd op de gelijknamige games en strips. In de film zien we wat er gebeurd als Superman de slechterik wordt. Hij wil schurken voor altijd stoppen en dit kan volgens hem maar op één manier: door ze te vermoorden.
Andere superhelden zoals Batman zijn het natuurlijk niet met hem eens en willen hem stoppen. Maar niet alle superhelden zijn tegen Superman, hierdoor ontstaat er een oorlog tussen twee groepen superhelden. Het is een interessant en actievol conflict en anders dan andere verhalen van DC. Als je graag alle krachtige superhelden het tegen elkaar op wilt zien nemen, moet je zeker weten Injustice op HBO Max een kans geven.
house party hbo max 1f1677510729

House Party

Van een actievolle animatiefilm gaan we naar een lachwekkende komedie. Warner Bros. voegt meestal binnen twee maanden nieuwe bioscoop films toe aan het HBO Max aanbod. Net als Black Adam en Don't Worry Darling, is dit ook weer het geval met House Party. De film kwam 13 januari in de Nederlandse bioscopen en is nu al te zien op de streamingdienst.
Het is een lachwekkende film over twee schoonmakers die ervan dromen om clubpromotors te worden. Wanneer ze het huis van basketbal-ster LeBron James moeten schoonmaken, krijgen ze het idee om namens hem een feestje te geven in zijn huis. De basketballer is toch op vakantie. Dit idee leidt voor een uit de hand gelopen feestje waar allemaal bekende Amerikaanse acteurs en artiesten aanwezig zijn. Zo heeft rapper Kid Cudi ook een grote rol in de film. Als je hard wilt lachen, is House Party zeker een aanrader.

All That Breathes

Naast alle entertainment heeft HBO Max ook een genoeg documentaires. Zo zijn er een aantal over sporters en misdaad te vinden. Maar onlangs heeft de streamingdienst ook de documentaire All That Breathes erbij gekregen. Als je geïnteresseerd bent in een documentaire met een origineel onderwerp, is het zeker een aanrader.
De Oscar-genomineerde documentaire gaat over twee broers die hun leven wijden aan het beschermen van de zwarte wouw, een roofvogel die essentieel is voor het ecosysteem van New Delhi en die door de luchtvervuiling soms letterlijk uit de lucht valt. De broers zijn dag en nacht bezig met het verzorgen van de vogels in hun eigen vogelkelderhospitaal.
succession seizoen 3 matthew macfadyenf1677789533

Succession

Natuurlijk heeft HBO Max ook een groot aanbod aan originele series. Het zou namelijk geen streamingdienst zijn als dit niet het geval was. Een van de succesvolle series die de streamingdienst in de afgelopen jaren heeft uitgebracht is Succession. De serie scoorde dan ook flink bij de laatste editie van de Emmy Awards.
Succession is een serie over een familie die een groot en succesvol bedrijf bezit. Wanneer de gezondheid van de vader achteruit gaat, strijden zijn vier kinderen om de macht binnen het bedrijf. Het laatste seizoen van Succession komt eind maart uit. Het is daarom het perfecte moment om aan de serie te begin, het is namelijk echt een aanrader!