Nieuwe komediefilm komt al snel naar HBO Max

News
maandag, 27 februari 2023 om 19:00
house party hbo max 1f1677510729
De nieuwe komedie House Party komt in maart naar HBO Max. De film was vanaf 3 januari te zien in de Nederlandse bioscopen. Net als andere Warner Bros. films komt House Party dus al binnen twee maanden naar de streamingdienst.
Warner Bros. film House Party gaat over twee schoonmakers die het proberen te maken als clubpromotors. Wanneer ze een klus krijgen om het huis van basketbal-ster Lebron James schoon te maken terwijl hij een paar weken weg is, zien ze een kans. Ze organiseren namens de basketballer een huisfeestje en nodigen allerlei beroemdheden uit.
In de film die binnenkort naar HBO Max komt, acteren allerlei populaire komediesterren. Zo spelen stand-upcomedian Andrew Santino en DC Young Fly van Wild 'n Out een rol in House Party. Op een feestje in het huis van Lebron James zijn er natuurlijk ook allerlei bekende Amerikanen aanwezig. Rapper Kid Cudi speelt bijvoorbeeld een grote rol in de film en er zijn ook een boel cameos van grote namen als Snoop Dogg.

Wanneer komt House Party naar HBO Max?

De nieuwe releases van Warner Bros. komen in de meeste gevallen binnen een paar maanden naar HBO Max. Dit zagen we begin dit jaar ook met Black Adam. House Party is vanaf 3 maart te streamen op de streamingdienst.
Naast House Party komen er nog meer films en series naar HBO Max in maart. Zo krijgt The Last of Us nog steeds elke week een nieuwe aflevering en het laatste seizoen van Succession gaat aan het einde van de maand van start.