Spannende thriller met Harry Styles al snel te zien op HBO Max

News
dinsdag, 01 november 2022 om 13:00
dont worry darlingf1667303131
De spannende thriller Don’t Worry Darling is nog niet zo lang geleden in de bioscoop verschenen. Toch is de film met Harry Styles en Florence Pugh al snel te zien op de streamingdienst HBO Max.
Vroeger duurde het maanden voordat je een film kon kijken op DVD of Blu-ray, nadat hij eerst in de bioscoop was verschenen. Gelukkig hoeven we anno 2022 een stuk minder lang te wachten, omdat grote productiehuizen zelf ook streamingdiensten hebben. Er hoeft dus onderhandeld te worden over rechten.
Dat wordt nu ook weer goed duidelijk met de grote aankomende release op HBO Max. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat al op 7 november de psychologische thriller Don’t Worry Darling te zien zal zijn voor alle abonnees. En dat terwijl de film op 22 september in Nederland in de bioscoop verscheen.

Waar gaat de thriller op HBO Max over?

In Don’t Worry Darling volgen we het echtpaar Jack en Alice Chambers, gespeeld door Harry Styles en Florence Pugh. Ze verhuizen naar een idyllische gemeenschap genaamd Victory, dat speciaal is gemaakt voor de medewerkers van een top-secret project. Terwijl de mannen aan het werk zijn, kunnen de vrouwen genieten van het paradijs. Maar Alice komt er al snel achter dat Victory niet zo’n utopische plek is als het lijkt.
Naast Harry Styles en Florence Pugh spelen er nog meer grote namen in Don’t Worry Darling. Zo kan je ook genieten van het acteerwerk van Olivia Wilde (die tevens de regisseur van de film is), Chris Pine, Gemma Chan en KiKi Layne.