Geliefde HBO serie komt binnenkort ten einde

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 10:00
successionf1639750355
HBO heeft momenteel meerdere topseries lopen. Daarbij kun je denken aan The Last of Us of House of the Dragon, maar voor wie iets wil dat wat meer lijkt op onze realiteit is er Succession. De bekroonde serie loopt nu alleen op zijn einde.
Het duurt niet al te lang meer voordat HBO Max-abonnees kunnen gaan genieten van het vierde seizoen van Succession. De serie, die flink scoorde bij de laatste editie van de Emmy Awards, zal alleen geen vijfde seizoen krijgen. Bedenker Jesse Armstrong heeft The New Yorker verteld dat het vierde seizoen het laatste wordt (via Deadline).
Armstrong vertelt dat hij enige tijd heeft getwijfeld over wanneer hij moest laten weten dat seizoen 4 het einde zou zijn. Om dat meteen toen hij het zelf wist tijdens het schrijven aan te kondigen vond hij een gek idee. De mogelijkheid om het pas na afloop naar buiten de brengen vond hij interessant, omdat het publiek dan kon kijken zonder overal iets achter te zoeken.
Toch heeft Armstrong besloten om voorafgaand aan seizoen 4 aan te kondigen dat de serie bijna is afgelopen. De serie houdt volgens hem niet veel verborgen en hij voelt ook een zekere verantwoordelijkheid richting het publiek. Armstrong zou het zelf ook niet prettig vinden om na afloop pas te horen dat een serie afgelopen is, dus doet hij dat zijn publiek ook niet aan.

Wanneer verschijnt Succession seizoen 4?

Het vierde en dus laatste seizoen van Succession begint op zondag 26 maart op HBO. Voor Nederland betekent dat meestal dat de serie in de nacht van zondag op maandag op HBO Max verschijnt. In de serie strijden de kinderen van een mediamagnaat om de opvolging van het leiderschap in het familiebedrijf.

Populair Nieuws